Soft Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam, Mam do was pytanie, w jaki sposób mogę dodać link dofollow na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 na naszym forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmod Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Po pierwsze: to jest jedno pytanie. Po drugie: jakie forum? Rodzaje linków są definiowane przez administratorów, jedne pozwalają na dofollow, inne nie. Po trzecie: zdecydowanie ten dział: https://www.forum.optymalizacja.com/forum/33-dla-poczatkujacych/ Alkowiki - dla większego relaksu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jeżeli forum pozwala na dodanie dofollow to jak link ma wyglądać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 to jak link ma wyglądać ? <a href="https://dodawanylink.pl">anchor</a> - tak wygląda link. Na forach przeważnie występuje w bbcode: [url=https://dodawanylink.pl]https://dodawanylink.pl[/url] "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol_marczak Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 W mozilli masz fajny dodatek, wtyczka do-nofollow także będziesz widział gdzie są te z mocą i bez Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami. PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaq12 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ściągnij programik NoDoFollow i na niebiesko bodajże wyświetla Ci linki DF w mozilli. Na forach czy w komentarzach bardzo ciężko o linki "z mocą" zresztą w profilach też coraz trudniej. Aż czekam na moment kiedy to katalogi będą "emitować" linki z tym atrybutem. 15 zł za wpis albo link ma nofollow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ja używam seo4firefox i tam już jest ten dodatek do sprawdzania do follow itp. oraz multum innych parametrów. Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myfinancecompl Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 W mozilli masz fajny dodatek, wtyczka do-nofollow także będziesz widział gdzie są te z mocą i bez Czy Opera też ma taką wtyczkę? Lub podobną, wartą instalacji? Moje aplikacje w Google Play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Może to ciebie zainteresuje https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=seo+opera Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol_marczak Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Mozilli korzystam, google chrome z wiadomych przyczyn nie używam. Przy OPERZE kompletnie nie jestem przekonany. Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami. PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bB86 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Dzięki za info nt. NoDoFollow. Natomiast co do Seo For Firefox, to przez jakiś czas używałem, ale wtedy za każdym razem komputer mi się wieszał na jakieś kilkanaście sekund w trakcie korzystania z Google'a - tzn. jeśli trwało wypełnianie informacji pod każdym linkiem organicznym w google'u. Po tych kilkunastu-kilkudziesięciu sekundach pojawiał się zaktualizowany SERP z informacjami zaciągniętymi przez Seo4Firefox. Kompa mam szybkiego i czystego. Ktoś przeżywał kiedyś takie zwiechy albo ma może pomysł czemu tak by mogło być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Rozumiem, miałby do was jeszcze pytanie jak dodać linkować z youtube linkami dofollow ? Rozumiem, mam jeszcze do was pytanie jak mogę linkować z youtube linkami dofollow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaq12 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Z YouTube to może być ciężko o DF. Proponuję założyć własny kanał i tam chyba gdzieś w którymś miejscu wychodzą DoFollow ale pewności nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.