Berike Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Potrzebuję znaleźć wtyczkę do WP dzięki ktorej będę mógł na stronie głównej wyświetlać wybrane tytuły artykułów wraz z miniaturką. Znacie może coś takiego? Wszystko o kotach, rasy kotów oraz filmy o kotach znajdzecie na moim portalu Dookoła KotaTV. Zapraszam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqriusz182 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Wpisy z wybranej kategorii + funkcja getimage masz tu https://brumek.pl/powiazane-artykuly-w-wordpressie.html Randki Ogłoszenia Lokalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berike Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 dzięki! ale do końca chodzi mi o coś takiego. Zamieszczam przykładowe zdjęcie, jak chciałbym aby wyglądał plugin który mogę umieścić zdjęcia na stronie głównej. Wszystko o kotach, rasy kotów oraz filmy o kotach znajdzecie na moim portalu Dookoła KotaTV. Zapraszam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Poszukaj wtyczek slider posts ... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berike Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Poszukaj wtyczek slider posts ... dokładnie o to mi chodziło! dzięki! Wszystko o kotach, rasy kotów oraz filmy o kotach znajdzecie na moim portalu Dookoła KotaTV. Zapraszam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.