Eldoka Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 witam, dałem przekierowanie 301 z domeny o podobnej nazwie, ale bez myślnika i domenę z myślnikiem żeby użytkownicy się nie mylili. Po jakimś czasie postanowiłem zrobić inny portal na tej domenie 301 i PR jest taki sam jak na domenie do której było przekierowanie. Kiedy PR się zaktualizuje?, bo dodając do jakiejś giełdy linków mogę mieć problemy z tym związane i muszę czekać. Z góry dzięki za odpowiedź forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo! naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo! masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Jakie jest pytanie? Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 A kiedy był ostatni update, bo nie pamiętam? Ale zrobili go chyba po rocznej przerwie. Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Kiedy PR się zaktualizuje?, Obecnie nie ma możliwości sprawdzenia (wiarygodnie) PR. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldoka Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 fajnie, że statlink wprowadza statrank skoro nie ma możliwości wiarygodnego sprawdzenia PR. Dzięki za odp. ! forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo! naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo! masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.