nomek12 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam. Jaki jest maksymalny % słowa kluczowego zawartego w całym tekście. Dajmy ile może być w samym tekscie, pogrubią czcionką (<strong></..>) liczącym 1000 znaków może być zawarte słowo kluczowe np. Metin 2 Hack oraz ile mam dodać głównych tagów. Bardzo byłbym wdzięczny za odpowiedź PS. By nie dostać bana ani filtra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nie ma sztywnych reguł w tym temacie, poza tym przy optymalizacji witryny ważne są inne czynniki jak title, nagłówki, struktura wewnętrzna (nawigacja, site, brak duplikacji wewnętrznej, zróżnicowanie treści podstron) , alty. O bana to raczej trzeba się "dobrze postarać" a filtr łatwiej złapać za coś całkiem innego . Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Dokładnie tak jak beerbant powiedział. Nie ma reguły... Myślę, że do 5% to jest dobrze ;P Filtr możesz dostać za linki Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomek12 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Za linki to znaczy? Gdy na dzień dodam do wielu katalogów moją strone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Gdy na dzień dodam do wielu katalogów moją strone?W dużym skrócie: TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 a nawet jak nie dodasz to i tak możesz dostać bo to zależy od "widzi mi się" gospodarza terenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomek12 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Aha, ok ;d Dzięki za odpowiedzi ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 a nawet jak nie dodasz to i tak możesz dostać bo to zależy od "widzi mi się" gospodarza terenu Aż tak dramatycznie nie ma, nie masz linków-jesteś na top 200, ręcznego nie dostaniesz, bo po co , a bez linków algo też nie wychwyci wpływania na pozycje udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 zatem jakby nie patrzeć i tak jesteś w d...e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 święte słowa:) udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.