annmedia Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Ticket Wysłano 01/07/2014 12:27 - Priorytet Średni - Status Zamknięty [Odpowiedzi brak] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Jak juz jest moderacja wpisów to sprawdzajcie dokladnie, żeby się później nie pojawiały linki typu: {tutaj|zobacz|kliknij} Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Dorobimy podgląd co się opublikowało - anchory i datę. Co do ticketa - może przyszłą pusta odpowiedź ? Prosiłbym o PM, sprawdzę. Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupiciel Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Nie wiem czy to celowe ale mam limit 300 postów a widzę już 366/300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 To nie błąd ale nie mogę tutaj napisać, dlaczego się tak pokazuje Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jon4 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Intruder wyczyść skrzynke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikosis Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Można na początek dorzucić 50 postów, zablokować, poczekać i 'uwolnić' 50 kolejnych itp.? Aż do końcowego limitu? dezynfeusz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Domen pododawałem, dodałem swoje projekty i.... brak punktów na przydzielanie (zeżarło wszystkie). Więc trochę nie halo jest - miejscówki generuję, zapotrzebowanie generuję a arty nie lecą bo nie ma punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 @wedrowiec, a masz poindeksowane te domenki? Z tego co zauważyłem to jest główny problem, od dodania mineły 3 dni i brak indeksu ( + jeden przypadek gdzie 14 dni minęło ) Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupiciel Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Czy system dodaje arty, od wczoraj przestój? Ani na nowych ani na starych domenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 @ jehowy - kilka jest poindeksowanych, generalnie i tak najwięcej punktów mam na stronce "inne" a np. biznes czy zdrowie - pusto a teoretycznie tam powinno najszybciej przydzielać. Oprócz tego wczoraj wrzuciłem 4 nowe domeny i zawsze po 1-2h miałem +50 pkt za każdą - od razu po umieszczeniu pierwszego tekstu bez linka. Teraz punktów brak, tekst też nie pojawił się na stronach. Stąd wnioskuję że coś się przywiesiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupiciel Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Przy okazji czy jeśli niedawno wszystkie domeny dostały +30% bonusu to może na początku dacie to z automatu dla nowych domen też? Póki system się nie rozrusza mocniej. Potwierdzam to co mówi @wedrowiec od wczoraj 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikosis Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Przydałoby się podwójne zagnieżdżanie synonimów też. dezynfeusz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 ATSD ktoś zauważył jakieś efekty działania systemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupiciel Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Puściłem test na 3 domeny i 0. Ale wierzę Intruderowi że po miesiącu będzie boom hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.