BaGRoS Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 No i nieraz nie działa link gdy jest BŁĄD przy dodawaniu. BaGRoS Bielizna dla Ciebie Pozycjonowanie darmowe może być aż tak dobre?? Kto ma wplywy w EU ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorrow Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Ale zawsze po jakims czasie się pojawiają , zęby nie mieć ich za dużo będe je usuwał po miesiącu od dodania gdyż już mam przez to niezły bałagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorrow Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Aktualności na dziś: Wczoraj zapomniałem zmienić datę na serwerze przez co dodania z dnia 19 widnieje jako 20 więc nie ma co się martwić iż za mało czy za dużo dodało. Jako iż dbam o moich klientów postanowiłem zrobić promocje każdy kto wykupi do 29 lipca punkty dostanie dodatkowo 20% gratis naliczanie odbędzie się po tym terminie -- szczegóły niedługo w e-mailu promocyjnym -- jeżeli już zostały wykupione to także zostaną doliczone do promocji. Dodatkowo postanowiłem porozdawać linki na stronie z racji takiej iż dziś zindeksowało mi 10,600 stron, będą one stałe oraz ich ilość będzie zależała od punktów w systemie. Ostatnia sesja troszeczkę się wydłużyła sądzę iż dziś to potrwa szybciej. Promocja trwa do wyczerpania zapasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neovita Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Sorrow, jesli mozna, mala sugestia: dorób mozliwosc zmiany hasla do konta na wlasne. Dariusz Młynarski Neovita - Zdrowie i Uroda Neovita - Zdrowie i Uroda - sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorrow Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Jakoś nie mam do tego serca kilka osób mnie o to już prosiło lecz na pewno to dodam na razie jest dla mnie ważna sama Dodawarka ® do katalogów i ona ma pierwszeństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Ucieszył bym się gdybyś zrobił eksport danych z danego projektu do csv. (Kategoria, Katalog, Status, Data, PR) Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorrow Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Dodałem do długiej listy `To Do` po 1 powinno być gotowe ale jak na razie nie mam pojęcia jak by tutaj zwalczyć Capatcha darmowe punkty na rok dla każdego kto rozwiąże mój problem na razie siedzę 3 dzień kombinując pomiędzy różnymi ocr itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dael... Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 sorrow... literowka... "Dajemi ci pełną kontrole nad dodawaniem twojej strony do katalogów ty decydujesz gdzie kiedy ma zostać wysłane zgłoszenie do katalogu. Nie spamujemy staramy się by twoje opisy spełniały stadnardy oraz kontrolujemy system by każdy wpis zawsze został wysłąny do katalogu" Morrowind.pl - Polski serwis The Elder Scrolls V: Skyrim... Posiadamy także informacje na temat Oblivion oraz Morrowind Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorrow Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Podaj nazwę konta jak chcesz punkty za fatyge Testowo dziś dodałem nowe staty z leciutko zmienionym interfejsem jeszcze musze do nich dodać taki bajer jak na Adsense z możliwością wyboru daty. W panelu niedługo będzie także zamiast Akcja -> Brak , link do danego katalogu - kategorii dzięki temu będzie można raportować na bieżąco wszelkie nieścisłości, dodałem także link Csv na końcu statów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 header("Content-disposition: csv; filename=stat" . date("Ymd") . ".csv"); Żeby CSV przybierał rozszerzenie odpowiednie przy pobieraniu. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorrow Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 header("Cache-Control: public"); header("Content-Type: text/html"); header("Content-Disposition: attachment; filename=csv.txt"); [Replace] header("Cache-Control: public"); header("Content-Type: text/html"); header("Content-disposition: csv; filename=stat-" . date("Y-m-d") . ".csv"); Jak na razie cvs umożliwia export wszystkich danych niezależnie od ustawień sądzę iż przydało by to się zmienić na ustawienia te ze strony lecz to dopiero jak dodam porcjowanie według czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Sprawdź tą dodawarkę Katalogowanie stron za DARMO Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Sprawdź tą dodawarkę Katalogowanie stron za DARMO tak za darmo to nie jest - nie wprowadzaj w błąd. za darmo to nawet w dziub juz nie daja Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Kobis Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Jesli by sie tak czepiac to jest zadarmo 100 wpisow a nie cala baza ! A skoro wpisy niesa usowane tylko zostaja to niewidze nic w tym zlego ze jest "za darmo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOyA Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 kiedyś w logach mojej www znalazłem wejscie z dziwnej strony, po sprawdzeniu okazało się że to jakiś system bez zapespieczen do dodawania stron do katalogów, napisane w php i mysql... jedyne co udało mi sie wyciągnąć to spis wszystkich katalogów... link ... może komus sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.