damianD Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Witam. Znalazłem wolną domenę gleba.pl. Każdej osoby której pytam się czy jest to ciekawa domena uśmiecha się. Niektórym nazwa ta kojarzy się z ziemią, uprawą roślin a niektórym z upadkiem na ziemię, ze śmiesznymi rzeczami. Posta napisałem z ciekawości, co sądzicie o tej domenie? Z czym wam się kojarzy taka nazwa? Nie pytam się w kategoriach wyceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamD Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Mnie się kojarzy z zaliczeniem gleby :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corvvin Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 - mnie się kojarzy z du**ą.. - dlaczego? - mnie się wszystko z du**ą kojarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Ja na poczatku patrze dział "Hosting i ..." i tak co za czlowiek chce rozpoczac hosting na domenie gleba.pl - mnie sie od razu skojarzylo z czestymi padami Ale domyslam sie ze ta domena z hostingiem nie bedzie miala nic wspolnego. Ps. A tak z ciekawosci - kupileś domene i teraz myslisz co z nia zrobić czy juz przed kupnem wiedziales co na niej bedzie ? https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 domena jest w trakcie rejestracji w netart gleba -> upadek -> moze jakeis smieszne filmiki z glebami ? Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 gleba - ziemia, roslinki, rolnicy.. nawozy... gratuluje tworczego myslenia Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianD Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Tak jak myślałem. Nie dość, że zostałem wyśmiany to w dodatku domena kiepska. Czekam na kolejne opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Mi sie tak samo kojarzy jak googlowi gleba I z pozycjonowaniem na to hasło nie bedzie problemu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimZum Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Sesja na Akademii Rolniczej. Wchodzi studen do akademika i krzyczy: -Zaliczylem glebe Nie wierz w cuda, polegaj na nich Sztuki Walki: Nippon Ju Jitsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corvvin Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Przeczytany nie dawno dowcip mi sie skojarzył: Wpada student Akademii Rolniczej do pokoju w akademiku i krzyczy: - Zaliczyłem glebę! Zaliczyłem glebę! Więc domena na stronę powiązaną z AR może się nadać EDIT: ZimZum - jednocześnie to prawie napisaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeegreen Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 więc jak nazwałem swój serwis wczasomat to pwenie będzie kiszka nie z tej ziemi .... grrr... e.. ymm.. bardzo początkujący, ale ambitny webmaster ..wczasomat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 E tam wy się nazwami domen przejmujecie. Zobaczcie jak nazywają się polskie firmy: Władex Ziutex - końcówki ex Roll-bud rex-bud -końcówki bud najlepsze są takie z cyferka na końcu pakart2 solbet2 Ja sobie założę firmę pakart315 :cray: Jak widać świadomość brandingowa przedsiębiorców w naszym kraju stoi na niebywale wysokim poziomie Nazwą wczasomat bym się nie przejmował bo i tak masz beznadziejną domenę o12.pl https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianD Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Zastanawiam się nad stworzeniem serwisu o śmiesznych filmach, zdjęciach, śmiesznych mp3 coś w stylu www.maxior.pl czy www.maxfun.pl Czy wg was opłaca się robić kolejny serwis tego typu? Czy strona zarobi na siebie? Wiem jedno, pozycjonowanie tego typu serwisu nie będzie łatwe. Pozdrawiam i czekam na wasze opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Czy wg was opłaca się robić kolejny serwis tego typu? Nie. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neron Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 opłaca sie !! wszystko sie oplaca! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.