arczer Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Czy przekierowanie z domeny A na B i dopiero z B na C miałoby takie samo działanie jak przekierowanie obu domen A i B bezpośrednio na C? Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 mówią że im więcej przekierowan a-b-c-d-e tym słabiej rozdaje PR mówią też że lepiej jest robić max 3 ale najlepiej a-b ,c-b tak mowią powiadam Podaruj 1% Oli Borwik Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 a ewentualne filtry też słabiej by rozdało? Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 z tymi filtrami to nie jest tak prosto - za dużo na ich temat nie wiem bo dawno nie miałem z nimi do czynienia . ale zasada jest taka że jak treść idzie na nową domene a za nią 301 to filtr idzie za treścią ( w zalezności od filtrów - bo jak za optymalizację a poprawisz ją to powinno być zdjęte - jak za linki to już inna sprawa ) , chyba że zmieni się treść to wtedy 301 trraci moc tak nam moje (przynajmniej tak to powinno działać ) Podaruj 1% Oli Borwik Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ewentualny filtr tylko za linki, treść inna ale w temacie, więc podobne keywordy w tekscie. Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 kombinowanie tego typu rzuca się w oczy, można sobie wyobrazić że każda domena buduje swoj profil , w internecie, więc zmiana tego typu jest znacząca względem samej siebie , ale ja tam za dużo nie wiem warto popytać speców od odfiltrowywania, może lepiej zrzec się linków i usunąć co się da, tak czy inaczej domena i treść oraz linkujące domeny już są na tapecie Podaruj 1% Oli Borwik Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informator Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Z moich obserwacji wynika iż 301 działa przez okres około kilku dni po czym wyniki lecą mocno w dół do pierotnej pozycji domeny A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 @up słabo obserwujesz SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Ok, ale ja pytam o kolejne przekierowania i czy na domenie C wszystko się kumuluje czy jest "przesiane" Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 arczer oczekujesz ze ktos ci tu da gotowe rozwiazanie? zrob tak i tak jestes top1 ? czy jeszcze nie zrozumiales ze tu chodzi o pieniadze? wiedza kosztuje... przetestuj to sie dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Rozumiem, że wiedza to pieniądze, sam czerpiesz stąd wiedzę i inne profity, nie broń innym. Poza tym jakby nie było forum to miejsce gdzie następuje wymiana tej wiedzy i doświadczeń (oprócz wzajemnego słodkiego pierdzenia sobie kolegów, opowiadania, że "wiem ale nie powiem", chwalenia się, że po nowym update'cie wszystko na zielono, budowania swojego specwizerunku i reklamowania swoich spamusług/ spamkatalogów). Bierzesz i dajesz, tak to działa. Ja gdzie mogę tam pomagam, gdzie potrzebuję tam zapytam. Jak jesteś tu tylko by brać to ty czegoś nie zrozumiałeś. Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 @up odpowiedział Ci dobrze Dostałeś wyczerpujące odpowiedzi:1. Dla jednego 301 NIE DZIAŁA 2. Dla jednego 301 DZIAŁA Jeśli sam nie przetestujesz to pewnie będzie ciężko ocenić twój indywidualny przypadek SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.