Skocz do zawartości

[szukam] Pozycjonera strony(stron) w google. Stała współpraca wysokie zarobki.

martines123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Nazywam się Piotr. Poszukuje pozycjonera do długiej i owocnej współpracy.

Posiadam strony po angielsku, zawartość stron jest jest na cały świat.

Chce wypozycjonować poszczególne posty do topki w google.

Wiem że jest to możliwe bo już przez jakiś czas były w top.

Wiadomo że algorytm i google i youtube zmienia się z dnia na dzień a sam nie potrafię pozycjonować.

Zarobek na stronach nie jest z reklam czy z wejść w reklamy.

Nie zarabiam na reklamach.

Współpracuje z zagranicznymi firmami które bardzo ładnie wynagradzają mnie za zainteresowanie tym co mam na blogach.

Szczegóły podam tylko zainteresowanej osobie.

Próbowałem szukać pozycjonera na allegro ale tam są sami psełdo zapłaciłem trochę jednemu panu a on niestety zasyfił bloga nic niewartymi backlinkami i się zwinoł.

Więc moja propozycja jest taka że współpracuje naprawdę z osobą co się na tym zna

i płacę za efekty pracy. Zarobek z tego jest niezły i moja propozycja to 30-40% tego co ja zarobie płacę pozycjonerowi.

Oczywiście ten % się zmieni jeśli tylko będą na blogu efekty.

Moje wymagania:

- pozycjonowanie każdego posta (niekoniecznie top3 google ale żeby był na 1 stronie po wpisaniu keywordów)

- pozycjonowanie filmów z youtube i podobnych portali (oczywiście filmy sam robię)

- chce osiągnąć około 1500 unikalnych odwiedzin na bloga

Wszystko dogadamy jestem otwarty na propozycje ponieważ ja o tym nie mam za bardzo pojęcia:)

Nie chce nikogo oszukać albo nie zapłacić możemy jakoś sporządzić umowę podpisać wysłać do siebie jeśli ktoś się boi.

Po tym jak dowiesz się na czym polega zarobek będziesz wiedział że naprawdę można zarobić na tym.

PS: Nie wiem czy dobrze napisałem jeśli nie to przepraszam ale to pierwsze ogłoszenie tego typu. Kiedyś google nie było tak wymagające i dawałem rade samemu działac.

Kontakt:

Email - 123martines123@gmail.com

GG - 41813016

Jeśli nie jesteś zainteresowany proszę nie pisz/nie krytykuj ponieważ takie rzeczy jak

Płacę po efektach są umówić się też idzie na wszystko. Ważne że zarobek jest dobry

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności