Jump to content

Recommended Posts

Zarówno mój pierwszy post i jak i temat na łamach tego forum więc Witajcie. :)

Z góry przepraszam Moderatorów jeśli temat opublikowałem w niewłaściwym miejscu. Jeśli tak właśnie jest proszę o przeniesienie go i pouczenie mnie.

Przechodzę do opisania problemu:

Gotowy sklep na osCommerce. Wchodzę przez panel administracyjny i mym oczom ukazuje się interfejs samego sklepu. Problem w tym że mogę wejść w każdy dział jednak kiedy klikam w "Sklep" czy to co pod nim czyli "Zawartość", "Producenci" otwiera się strona i... No i właśnie nic. Otwiera się ale się nie otwiera że się tak wyrażę. Żadnych komunikatów o błędach nic.

Mam jedynie zmienić ceny kilku produktów. Specem od "Apaczy" i okolic nie jestem. Może ktoś domyśla się w czym może być problem i zechce coś zielonemu napisać.

Ewentualnie mam dostęp do FTPa może mogę ręcznie gdzieś w plikach te ceny podmienić a jeśli tak to w jakim pliku/ katalogu szukać?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam.

smutas

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use Privacy Policy