rexxx Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witam, Znacie może jakiś działający kontakt do administratorów FB? Może jakiś polski email? Prowadzę fan page na fb i przez moją niewiedzę usunąłem się z funkcji administratora, przez co w tej chwili nikt nie zarządza stroną· Wiecie może gdzie szukać pomocy? Wyjątkowy materac gimnastyczny polskiej produkcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Kilku znajomych próbowało.. Nikomu się nie udało. Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Facebook ma cie gdzies. Wyslalem chyba z 30 wiadomosci do nich i nic. Od wrzesnia zero odzewu. Ten ich "panel pomocy" to dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexxx Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ja od 3 dni wysyłam im maile. Ponoć w Warszawie jest jakiś polski oddział FB. Ma ktoś może namiary? albo jakiś mail do siedziby FB. Jakiś support? Wyjątkowy materac gimnastyczny polskiej produkcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 https://www.facebook.com/help/168172433243582/ https://www.marismith.com/how-contact-facebook-directory-of-forms/ Ale nie wróżę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexxx Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dzięki za obie strony, ale znam je. Nie mogę sobie wyobrazić, że FB tak traktuje swoich klientów. Ja na tym FP wykupywałem reklamy i nie mogę uwierzyć, że tak mnie traktują. Coś okropnego. Wyjątkowy materac gimnastyczny polskiej produkcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robekarkus Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 No wiesz pewnie i tak każdego dnia mają setki, albo tysiące maili na które jakoś muszą odpowiedzieć. Ciekawe ile osób odpowiada na te wiadomości. W razie awarii w domu, może warto wezwać pogotowie24. Zawsze to lepiej poprosić fachowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Projektant Warszawa Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Polski oddział Facebooka miał mieć siedzibę Skylight należącym do kompleksu biurwo-handlowo-rozrywkowego Złote Tarasy w Warszawie. Oficjalnie miał ruszyć 27 września 2012 ale chyba nic z tego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arta Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Mam kontakt do dwóch osób z FB, z czego jedna odpisuje po polsku. Nie będę na forum podawać, proszę o pw, jeśli bardzo zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisuuu Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ogólny polski support można powiedzieć, że nie istnieje Co innego, jeżeli masz osobiste dojścia do pracowników Fejsa. projektowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowyfirma Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Próbowałem kilka razy i zero odezwu. Ogólnie niektóre zasady są trochę niedorzeczne np. zmiana nazwy konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Powinni jeszcze dopisać do regulaminu absolutny zakaz krytykowania działalności środowisk LGBT. Ja dzisiaj dostałem bana na 30 dni - włącznie z blokadą WSZYSTKICH funkcji (nie mogę nawet privów wysyłać do znajomych) - i to tylko dlatego, że ktoś odkopał i zaraportował jakiś mój stary wpis sprzed lat, krytykujący wszechobecną homopropagandę... Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulashaker Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Czy komuś udało się skontaktować w końcu z kimś z obsługii facebooka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natkam1919 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Dnia 5.06.2014 o 11:59, arta napisał: Mam kontakt do dwóch osób z FB, z czego jedna odpisuje po polsku. Nie będę na forum podawać, proszę o pw, jeśli bardzo zależy. Nie moge do Ciebie napisać. Napiszesz pierwsza? Bo zależy mi na tym kontakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomaszkowie Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Dnia 5.06.2014 o 11:59, arta napisał: Mam kontakt do dwóch osób z FB, z czego jedna odpisuje po polsku. Nie będę na forum podawać, proszę o pw, jeśli bardzo zależy. Witam, Arta, czy mogę prosić na priv kontakt do tej osoby z FB która odpisuje po polsku? Próbuję bezskutecznie połączyć swoje konto na FB z Instagramem. To dla mnie bardzo ważne... Mój mail: bomaszkowie@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam @arta Dnia 5.06.2014 o 11:59, arta napisał: Mam kontakt do dwóch osób z FB, z czego jedna odpisuje po polsku. Nie będę na forum podawać, proszę o pw, jeśli bardzo zależy. Witam, Arta, czy mogę prosić na priv kontakt do tej osoby z FB która odpisuje po polsku? Próbuję bezskutecznie połączyć swoje konto na FB z Instagramem. To dla mnie bardzo ważne... Mój mail: bomaszkowie@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi