bogdansenator Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Pewnie za kilka dni będzie znów można kupować hosting z dolarach Raczej nie za kilka dni. https://waluty.onet.pl/1,tabele2.html Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 dla adsensowiczów neidobra ale dla kogoś kto spłaca kredyt lub jego rodzice mająkredyt to super wiadomosc jak PLN się umacnia. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Czy wszyscy AdSensowicze zarabiaja na anglojezycznych stronach ? Dla mnie jednak lepszy jest mocny zloty (benzyna, domeny, hosting, sprzęt itd...) tunery tv - portal o kartach telwizyjnych ilustrator - profesjonalna grafika komputerowa A może chcecie się czegoś dowiedzieć o Bułgarii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Ja tam tylko chce słaby złoty podczas wypłat ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Ciągle trwa konsolidacja EUR/USD w przedziale 1,2530 a 1,2670. Jak przekroczy któryś z tych poziomów, to pójdzie dalej. Fajnie rząd wspiera spekułę obniżając kurs zakupu walut:) Wcześniej się pośpieszyłem z tymi 2 tygodniami. Jednak do wiosny (koniec marca) jak najbardziej <3 zł. Czyli realizują się moje prognozy. :-D Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciekawski27 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 rząd daje ciała ujawniając w ogóle takie akcje - ilu ludzi na tym kasę teraz trzaska to szok... oczywiście zarobią Ci którzy mają sporo :] teraz rząd już powinien blefować inaczej nie wróże niczego dobrego dla zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathie Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 oj nie podoba mi się tak mocne osłabienie złotówki, sprzęt który chciałem kupić w przeciągu 3 miesięcy o 20 % zdrożał.. zawsze było odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Raczej sprzęt powinno się kupować, gdy złotówka jest mocna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 popieram, jak składałem PCta sobie wiosną ubiegłego roku dolar stał coś ok2,5 normalnie podzespoły tanieją z czasem i jak porównałem sobie ostatnio ceny to za tego samego kompa teraz zapłaciłbym ok15 % więcej a komp ma prawie rok już.. inwestować w komputery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Podatek od zarobku na kursie https://biznes.interia.pl/news/fiskus-wezmi...uciarzy,1263447 Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graft Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Podatek od zarobku na kursie https://biznes.interia.pl/news/fiskus-wezmi...uciarzy,1263447 Mar. Ciekawe czy jak ktoś plecy zaliczy, czy będzie mógł to wrzucić w koszty? Po...any kraj - niech ten rząd już zbankrutuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Ale nie ma co się denerwować, bo i jeszcze nie wiedzą jak to sprawdzać... i raczej nigdy nie będą wiedzieli, wymieniając walutę nie podpisujesz żadnej umowy z kantorem... no chyba, że to się zmieni Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nahpl Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Podatek od zarobku na kursie tu chodzi o forexowiczów a media jak zwykle wyolbrzymiają, polskie platformy forexowe nawet same wypełniają i wysyłają PITy do właściwego US. Gdyby trzeba było płacić podatków od zysków ze zwykłego przewalutowania , kantory stały by się najlepszą pralnią pieniędzy, a pozostali mogliby wpisywać do PITa stratę i nie płacić podatku Belki... Wejdź i nakarm głodne dziecko. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Zachodni kapitał ucieka z Polski i to źle wróży sile złotówki. https://biznes.onet.pl/0,1930314,wiadomosci.html Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orish Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Jak myślicie, w kwietniu dalej będzie szło w dół? Insimilion - serwis o cRPG i literaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.