Gość Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Było się nie napalać na "szybszą" kase a przeczekać "okres błedów i wypaczeń" kto został przy czekach ten spokojny a kto podjął się roli królika doświadczalnego to teraz ma ciśnienie Te przelewy nie sa takie zle - chodz poczatek jest taki a nie inny. Wystarczy spojzec na kurs dolara - 3,11 to bardzo duzo, tymbardziej ze przy skupie w BPH byloby to ponizej 3zl i dodatkowe 10zl za "usluge". Poza tym jesli chodzi o mnie to musze jeszcze dojechac 40km aby czek spieniezyc Takze czy jest to warte swieczki czy nie, to kazdy sobie musi sam to obliczyc i podjac decyzje. EDIT: Red - a ja mam zjazd jak widze "boshe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piko Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Te przelewy nie sa takie zle - chodz poczatek jest taki a nie inny. Wystarczy spojzec na kurs dolara - 3,11 to bardzo duzo, tymbardziej ze przy skupie w BPH byloby to ponizej 3zl i dodatkowe 10zl za "usluge". Poza tym jesli chodzi o mnie to musze jeszcze dojechac 40km aby czek spieniezyc Takze czy jest to warte swieczki czy nie, to kazdy sobie musi sam to obliczyc i podjac decyzje. No, to chyba Google zaczyna naprawiac co popsulo, z dwoch zakolejkowanych przelewow (dzis rano oba payment in progress) jeden juz doszedl na inteligo, po kursie 3.118 : 1. (Szkoda ze ten mniejszy...) Drugi ciagle wisi... https://niebezpiecznik.pl -- groźne rzeczy, złapane w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaccaa Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Z nowości (?) to przedłpata z "płatność w toku" zmieniła mi się w "płatność" Совместное Украинско-Польское Предприятие УКРМЕТАЛЛСЕРВИС FOSECO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 mam zablokowane konto bankowe w adsense, ale te 10% zakfalifikowało mi jako płatność już dokonaną i mam nową płatność w toku resztę czyli niedługo spodziewam się reszty kasy. Mistrz Pozycjonowania Master of Seo. Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 sie pomylili ... amerykanska dokladnosc jedno zero w ta czy w tamta ja bym im naliczyl odsetki! Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaq Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Odpowiedź na pytanie dotyczące tego, co robić z komunikatem o niezweryfikowanym koncie bankowym i brakujących 90% zapłaty za marzec Google AdSense: "Thanks for your email. We are aware that your AdSense account appears to be on hold and that your bank account is marked "DEPOSIT FAILED". This is not affecting payment, so you can expect your bank account to be credited in the next couple of days. We will be removing the hold and resetting your bank account to 'VERIFIED' by the end of the week. We apologize for causing any unnecessary alarm." koniec niepotrzebnych dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordmelkor Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 No i wreszcie się wyjaśniło. Dzięki Ci ZAQ za ten email. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordmelkor Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Właśnie przed chwilą zauważyłem, że status mojego konta powrócił do stanu wcześniejszego czyli: ZWERYFIKOWANE. Oczywiście niw wpadałem w panikę i nie zmieniałem żadnych ustawień płatności. Teraz tylko czekam na pozostałą część należnego zarobku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSS Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Mail od googla po polsku: Witamy, Państwa zarobki zostały po raz pierwszy wysłane Elektronicznym Transferem Środków (EFT). W związku z tym chcielibyśmy wyjaśnić, czego można się spodziewać każdego miesiąca. Linia 'Płatność w toku' ukaże się na stronie Historii Płatności przed 30 tym dniem miesiąca jako informacja, że proces naliczania płatności rozpoczął się. Jak tylko potwierdzimy, że płatność została wysłana, linia ta zamieni się w link 'Płatność', który poprowadzi do informacji dotyczącej kursu wymiany walut i dat przetwarzania płatności. Od momentu ukazania się linku 'Płatność' może zająć do około 5 dnia następnego miesiąca zanim bank zakończy proces transferu środków (EFT). Transakcja ta powinna ukazać się w informacji dotyczącej Państwa konta bankowego jako 'Google AdSense' lub 'BFS'. W tym miesiącu strona Historii Płatności będzie wyglądała nieco inaczej, gdyż zarobki zostały wypłacone w dwóch płatnościach, zamiast jednej. Kurs wymiany walut użyty przy naliczaniu pierwszej płatności był zły i wypłaciliśmy zbyt małą kwotę. Druga wypłata została przeprowadzona wczoraj, aby wyrównać różnicę. Tak więc płatnośc jest już poprawna i zostanie naliczona przed końcem tego tygodnia. Prosimy nie brać pod uwagę adnotacji 'Płatnośc anulowana' na stronie Historii Płatności. Dotyczy ona niepoprawnej płatności i odnotowanie jej było konieczne, abyśmy mogli poczynić właściwą płatność ukazaną w dwóch ostatnich liniach poniżeszego przykładu. 1) Linia 'Płatność...' dotycząca oryginalnej kwoty naliczonej według złego kursu. 2) Linia 'Płatność anulowana' z nieprawidłową kwotą. Nie znaczy to, że usunęliśmy zarobki z Państwa konta bankowego; informacja ta jest wyświetlana, aby poinformować o wyrównaniu różnicy na Państwa koncie AdSense. 3) Dwie odzielne linie 'Płatność...', każda z nich z właściwym kursem walut i kwotą w USD. Te linie odzwierciedlają poprawne kwoty Państwa płatności. Przed końcem tygodnia strona Historii Płatności będzie wyglądała w ten sposób: 2006-03-31 Przychody... $100.00 2006-04-26 Płatność... ($100.00) 2006-04-26 Płatność anulowana $100.00 2006-04-26 Płatność... ($40.00) 2006-05-01 Płatność... ($60.00) Zobaczą również Państwo, że obecnie na Państwa koncie aktywna jest opcja wstrzymania płatności i Państwa bank ma adnotację 'PRZEDPŁATA NIEUDANA'. Nie ma to wpływu na płatność. Usuniemy opcję wstrzymania płatności i zmienimy ustawienia konta bankowego na 'ZWERYFIKOWANE' przed końcem tygodnia. Dziękujemy za wyrozumiałość odnośnie tej pomyłki w tym miesiącu i mamy nadzieję, że uznają Państwo EFT za szybszą i bezpieczniejszą formę płatności. Z poważaniem, Zespół Google AdSense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 tez wlasnie to czytam. .... sredniu ubaw dla mnie :/ ale zobaczymy jeszcze mzoe kase dostane Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 dobrze, że po błędzie zadziałali tak szybko, szkoda, że nie ma kasy na czas, no ale to była BETA ja google wybaczę jak do środy kasa będzie . Mistrz Pozycjonowania Master of Seo. Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurdziol Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Kilkanascie minut temu dostalem doplate google na konto w inteligo. Konto z powrotem uzyskalo status "zweryfikowane". Kurs taki sam jak w wypadku pierwszej wplaty. Temat mozna uznac za zakonczony Pozdrawiam Jurdziol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 i było tyle płakać? Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSS Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Potwierdzam, do banku śląskiego też doszła reszta kasy. Dolar po kursie 3.1174, w kantorze skupują już nawet za mniej niz 3zł czyli kurs super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Teraz oczekujemy pierwszych postów z tematu "U mnie doszedł czek" oraz za miesiąc "mam kase na koncie po kursie 4,88pln/usd" :-) Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.