szafran86 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Witam wszystkich, Doszedłem do wniosku, że w erze po Pingwinie coraz trudniej znaleźć dobre linki (co kolwiek to znaczy). W sieci mamy mnóstwo (albo i jeszcze więcej) seokatalogów, które nie grzeszą ani wyglądem ani jakością. Co więcej skrypt seokatalogu jest już zapewne dobrze znany wujkowi G. W związku z tym postanowiłem napisać własny skrypt katalogu w celu zbodowania właśnie na nim, małej - bo docelowo liczącej 20-30 katalogów grupy. Czym będzie charakteryzować się moja grupa: - katalogi na unikalnym skrypcie "S-Kat" - z pewnością żadna inna grupa nie będzie wykorzystywać tego skryptu - mam również plany aby nie korzystać z hostingów SEO (z wieloma IP-kami) a zakupić taką liczbę pojedynczych hostingów aby każdy katalog stał na innym hostingu (jeśli nie każdy - to przynajmniej większość) - oczywiście katalogi jedynie na domenach głównych (z PR) - podlinkowanie katalogów z wartościowych źródeł - wyznaję zasadę że nie liczy się ilość tylko jakość - katalogi wymagać będą dwóch opisów (wstęp oraz opis główny) - wykluczy to w pewnym stopniu duplicate content (wewnętrzny) - wpisy będą bardzo dokładnie moderowane (po braku akceptacji będzie możliwość poprawy wpisu przez autora lub przez moderatora) - oczywiście katalogi na różnych, zadbanych i przyjemnych dla oka templatkach - głównie na bootstrapie - dwa rodzaje wpisów: - darmowy (link nofollow) - płatny od 6 - 9 zł (SMS) - przewiduję też multikod (dotpay) Na ten moment to tyle jeśli chodzi o założenia. Chciałbym przedstawić Wam teraz pierwszy katalog postawiony na skrypcie "S-Kat". Katalog dostępny jest pod adresem https://www.tubes24.pl Jeśli ktoś z Was ma ochotę i potrzebę dodania wpisu do katalogu to pierwsze 50 wpisów dodanych jako darmowe zamienię na płatne (z linkiem dofollow). Oczywiście dodawane strony nie mogą być zapleczem lub innymi śmieciami - wpisy tego typu nie będą akceptowane. Abym mógł zaakceptować i zmienić wpis na płatny podajcie proszę tytuł Waszego wpisu w tym temacie. Czy myślicie, że grupa w takiej formie jaką opisłem może się przyjąć? Czekam na Wasze opinie, uwagi, ewentualnie dodatkowe funkcje, które Waszym zdaniem powinny się znaleźć w grupie katalogów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luniek88 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Jeden wpis: Mantra | Teatr ognia, fireshow Teatr Ognia Warszawa - Pokazy tańca z ogniem, fireshow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafran86 Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 luniek88, marecki - wpisy zaakceptowane i zmienione na płatne. Ps. jeśli ktokolwiek zauważy jakiś błąd w działaniu lub uważa, że coś możnaby było ulepszyć to bardzo proszę was o informację. Te katalogi mają być przede wszystkim skuteczne i działać na korzyść osób, które dodają do nich wpisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczkujący Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Dodałem wpis "Najwyższej klasy okna i drzwi.". Proszę o zmiane na płatny. To warto zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafran86 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Dodałem wpis "Najwyższej klasy okna i drzwi.". Proszę o zmiane na płatny. Zaakceptowany i zmieniony na płatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coldpl Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Witam. Dodałem dwa wpisy Michałkowice Co to jest grafika wektorowa? Swoją drogą fajny layout Zapraszam na mojego bloga finansowego. Znajdziesz na nim m.in kurs seo dla blogerów i dowiesz się co to jest faktoring? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Wpis dodany dla testu: www.noclegowe.info - Noclegi w Polsce, dziękuję Dodaj swoją firmę do Katalog firm - https://otofirmy.pl | W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - https://seokatalog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafran86 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 - Carte Blanche - We Will Rock You ! - Michałkowice - Co to jest grafika wektorowa? - www.noclegowe.info - Noclegi w Polsce Zaakceptowane i zmienione na płatne. Zauważyłem że dodano więcej darmowych wpisów. Jeszcze raz przypominam, że aby wpisy zostały zamienione na płatne powinny zostać podane ich tytuły w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Topmaker.pl Podlasie.net Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noemix Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Dodane: emonetypolskie.com oraz katalog seo: KolekcjonerPolski.pl swoją drogą branża kolekcjonerów, hobbystów w katalogach seo jest prawie nieznana. Dotyczy to 95% katalogów widocznych w necie Żołnierze Wyklęci kiedyś, dzisiaj Niezłomni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Przyczepy samochodowe - GOLIAT PS. dzięki Przyczepy samochodowe- szukasz przyczepy koniecznie sprawdź. Na hasło PiO - 3 % rabatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruchol Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Witam Dodałem firmę MPG S.C. Pozdrawiam;) Części do aut amerykańskich https://royalparts.pl , w naszej sklepie znajdziecie części Edelbrock, Royal Purple, Fram, Holley, MSD Performance. Serwis samochodów amerykańskich https://mpgserwis.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafran86 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 TopMaker.pl Podlasie.net Monety kolekcjonerskie Najlepsze strony Kolekcjonerskie Przyczepy samochodowe - GOLIAT MPGczęści Zaakceptowane i zmienione na płatne. marecky "Da radę usunąć dane kontaktowe, bo zostały po poprzednim wpisie ? " - Usunąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skocio Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 KPbiuro - biuro rachunkowe Poproszę o zmianę statusu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elitarny.eu Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 elitarny katalog stron Katalog-SEO.org.pl - to też jest niezły katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.