Grim Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) Zadatek a zaliczka się od siebie nieznacznie różnią, między innymi tym, że zadatek jest pewnego rodzaju karą za niedotrzymanie umowy: - Zleceniodawca się nie wywiąże -> Zleceniobiorca zatrzymuje zadatek, - Zleceniobiorca się nie wywiąże -> Zleceniodawca otrzymuje zwrot wpłaconego zadatku + równowartość zadatku. Zaliczka nie niesie ze sobą takich konsekwencji i w razie zerwania umowy, w określony w niej sposób, należy ją zwrócić. Pozdrawiam Edytowane 22 Września 2010 przez Grim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Dokładnie, zaliczka a zadatek to nie tylko róznica w nazwie, ale i skutkach ewentualnych problemów, zastanówcie się dlaczego firmy usługowę wola brać zaliczkę, a nie zadatki - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Chciałbym przestrzec przed użytkownikiem copywriter_new. Źle wywiązuje się z roli zleceniobiorcy. Zainteresowanych tematem zapraszam na PW. multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 niema żadnego PW,powiedziałeś A mów i B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenny_ Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 a może coś w stylu Itradera? i przy okazji: może w dziale zlecenia rozdzielono by oferty od zleceń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benedykt Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Jeśli to zły dział do tego typu postów to proszę moderatora o przeniesienie go do innego działu. Uwaga na pana Dominka M. używa on numeru gg :19951619 Sprzedaje trefne artykuły na lewo i prawo komu popadnie. napisał do mnie tak: mam pytanie potrzebuje pan moze 4 paczki z tekstai po 1000 znk bez spacji, unikalne 100%, na wylacznosc, z tytulami, wysylam probki, tematy to hazard 10 fotografia 10 filmy 30 uslugi hydrauliczne 10 Tanio!! 60 tesktow 60 k Chciałem wsiąść te arty ale coś mnie pokusiło i napisałem do niego ze swojego drugiego numeru gg. jak się okazało Dominik był pewny, że rozmawia z dwoma różnymi osobami i chciał sprzedać te artykuły obydwom "osobom" mimo iż jedna transakcja była już praktycznie sfinalizowana. Tak więc uważajcie. Jeśli ktoś chce mogę udostępnić mail tego człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbox Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 No to ciekawe ile osób ma te teksty- bo ja tak ale i tak się nie zmarnują Tanie SEO Templatki Najlepsze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benedykt Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Nawet znalazłem ogłoszenie tego pana https://www.forum.optymalizacja.com/lofiver...hp/t104813.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamulek Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 potwierdzam sprzedaż tych samych artykułów różnym osobom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Nigdzie nie napisał ,że unikalne Nigdzie nie napisał ,że unikalne Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbox Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 mam pytanie potrzebuje pan moze 4 paczki z tekstai po 1000 znk bez spacji, unikalne 100%, na wylacznosc, z tytulami, wysylam probki, tematy to hazard 10 fotografia 10 filmy 30 uslugi hydrauliczne 10 Tanio!! 60 tesktow 60 k Nigdzie nie napisał ,że unikalne Tanie SEO Templatki Najlepsze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 A to co to jest ? Mam do zaoferowania ofertę sprzedaży 4 paczek tekstów unikalnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 potwierdzam mnie tez chciał sprzedać 60 tekstów o pozycjonowaniu które już w sieci były od dawna poza tym raz mu kase przelałem też za arty ale mniejszą ilość i mam jego dane Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Nigdzie nie napisał ,że unikalne W takim razie w prywatnej korespondencji co napisał: mam pytanie potrzebuje pan moze 4 paczki z tekstai po 1000 znk bez spacji, unikalne 100%, na wylacznosc, z tytulami, wysylam probki, tematy to hazard 10 fotografia 10 filmy 30 uslugi hydrauliczne 10 Tanio!! 60 tesktow 60 k Widocznie zaszło nieporozumienie co do kwestii wyłączności. Z drugiej strony jak ktoś pisze teksty za 1zł nie można zbyt wiele wymagać. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Chyba podobną wiadomość dostałem na gadu:) Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi