MaxPan Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) SeoFroga to juz Gesoft ściga, bo spzredawal ich soft bez licenzji https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...t&p=1035711 Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemien Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Witam. Chciałbym ostrzec ludzi przed oszustem czyli tym użytkownikiem "copywriter_new" jego mail to aracati@interia.pl a gg 8426621 Proszę nie płacić tej oszustce pieniędzy z góry a najlepiej za nic i nigdy od miesiąca proszę się o teksty i nic oszustka tylko pisze że jest strasznie chora i nie wiadomo na co bo nie napisała ale odpisuje na maile szybko i zdecydowanie jak na chorą świetnie się trzyma. Mam korespondencję mailową nawet dzwoniłem do niej naciągaczka nic więcej. Mam nadzieję iż nikt już się nie nabierze żałuję że zapłaciłem za całość zlecenia gdy zostało wykonane 25% całości. Z poważaniem Paweł CYBERUSŁUGI KREOWANIE WIZERUNKU INTERNETOWEGO !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freestyper Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Przykro to stwierdzić ale coraz wiecej [ nierzetelny partner ]ów, naciagaczy... jedyna opcja to płatność po wykonaniu zlecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DlaSeo.eu Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Słynna Pani Katarzyna Liszka ja juz dawno sie na nią nadziałem. Nagle błaga o przelew a teksty wiecznie będa na jutro;) Usługi dla pozycjonera Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=130598 Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Raczej Cielecka Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DlaSeo.eu Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 O o sorki przekręciłem nazwisko! Racja Katarzyna Cielecka! Pani Liszka to inny copywriter przepraszam za pomyłkę! Usługi dla pozycjonera Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 nie wiem czy chora czy nie ale ogłoszenia dalej daje https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...t&p=1037448 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 już nie raz ta Pani była "na tapecie" i ma się dobrze:) Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemien Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Wystarczy zrobić pozew zbiorowy i jej by się odechciało naciągać jak by miała zapłacić z 20 tys. na jakiś dom dziecka czy hospicjum. CYBERUSŁUGI KREOWANIE WIZERUNKU INTERNETOWEGO !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Botek Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam.Chciałbym ostrzec ludzi przed oszustem czyli tym użytkownikiem "copywriter_new" jego mail to aracati@interia.pl a gg 8426621 Proszę nie płacić tej oszustce pieniędzy z góry a najlepiej za nic i nigdy od miesiąca proszę się o teksty i nic oszustka tylko pisze że jest strasznie chora i nie wiadomo na co bo nie napisała ale odpisuje na maile szybko i zdecydowanie jak na chorą świetnie się trzyma. Mam korespondencję mailową nawet dzwoniłem do niej naciągaczka nic więcej. Mam nadzieję iż nikt już się nie nabierze żałuję że zapłaciłem za całość zlecenia gdy zostało wykonane 25% całości. Z poważaniem Paweł Ja o tej pani też pisałem kasę wzięła i przepiła, a później nie miała sił pisać, tylko zwodziła, że już, że za chwilę. Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez Botek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plomyks Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie wypłacalność to najgorsza rzecz jaka może być sam mam problem z osobą nie będę wymieniał na razie z nicku od której bezskutecznie próbuje się dowiedzieć co z przelewem nie jest to jakiś grosz a aż 2650 zł więc trochę mnie denerwują słowa nie przelali mi jeszcze kasy zapłacę ci później, moim zdaniem wykonujesz robotę, dostajesz zapłatę, a że nie jestem chwilowym copywriterem tym bardziej mnie to irytuje. Sądzę że ktoś powinien zrobić z tym porządek i każda osoba która jest niewypłacalna nie powinna mieć tutaj prawa bytu, bo ciąganie się po sądach to też nie sztuka Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez plomyks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrryk22 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam, uważajcie na tą firmę. Są nie słowni, zero profesjonalizmu a o pozycjonowaniu... czytali chyba tylko na wirtualnej polsce w dziale Niewiarygodne. W umwowie obiecali cotygodniowe raportu z dodanych linkó do katalogów... a przesłali może tylko z dwa na 10 zamówionych.. Nie jestem pierwszy który się na ich usługi nabrał. Podobno świadczą inne z zakresu emarketingu ale widząc sposób wykonania prostej usługi, wątpie aby jakiekolwiek inne były wykonane rzetelnie www.Miiko.pl | www.MistrzowieKatalogowania.pl Tel. +48. 797-244-619 | +48. 517-499-613 GG: 31632920 | Skype: Miiko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie widzę aby byli firmą. Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBe Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 już kiedyś ostrzegałem że to złodzieje. Masz stronę, to ją dodaj do katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi