mghost.pl Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Koniku, chyba wkleja to gdzie popadnie. Na wht też jest taki sam temat: https://www.webhostingtalk.pl/index.php?/topic/52837-[ nierzetelny partner ]-Skryptuj.pl-Łukasz-Chlebicki-UWAGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Zagrywki rodem z m-c. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CsGoSkiny Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 @CsGoSkiny, nie znam tego wykonawcy ani tej sprawy, ale jedno wydaje się pewne ... jeśli tak emocjonalnie (a może i bardziej) się z nim kontaktowałeś jak pisałeś powyższe, to naprawdę uwierz mi, że trudno cokolwiek załatwić ... Kolego a czytałeś do końca ja kontaktowałem się z Nim normalnie on napisałem do mnie tylko po tym jak wystawiłem opinie, takiego chamidła tolerować nie będę. Tak wstawiłem to też na inne fora i wstawie na następne około 100 ich będzie. Za jego zagrywki chamstwo i dzisiejsze akcje na moim sklepie także pomogę mu zniszczyć jego karierę zawodową ;] Założe się że ciężko będzie znalezc chętnego do zlecenia chyba że za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 ja kontaktowałem się z Nim normalnie W moim odczuciu to na szczęście nie jest jeszcze norma ... takiego chamidła tolerować nie będę. o której stronie "dialogu" teraz piszesz ? więc sprawa zostaje skierowana na drogę sądową. I pokażesz to powyżej ? Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CsGoSkiny Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Ale pokazałeś screena którego najwidoczniej nie przeczytałeś. Menda odpisała po miesiacu nie odpisywania, i tylko dlatego aby mi zagrozić za to że wystawiłem negatywną opinie, przed tym miał mnie głeboko w du**e a na forum był codziennie jak i na fb ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 @CsGoSkiny, jałowa dyskusja. Z tego co przeczytałem wynika jedynie, że zapoznasz się wkrótce z normami kodeksu karnego. EOT. Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CsGoSkiny Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 W jaki sposób rozmawiałbyś z rozmową która wzieła pieniądze i miała Cię w tyłku, i odpisała do Ciebie dopiero jak wystawiłeś negatywną opinie i to nie w normalny sposób tylko z grozbami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Informuję że user User x1349 nareszcie dostarczył fakturę. Obiecał wykonać zlecenie wraz z gratisem. No zobaczymy, w każdym razie szansę na rehabilitację ma. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Użytkownik User x1349 dostarczył fakturę jednak usługi jak nie było tak nie ma ..... Na mail i PW brak odpowiedzi poza jedną, że gratis coś dołoży, hehe obym nie czekał z rok. Edytowane 12 Listopada 2015 przez Finan Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romki Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Uważajcie na użytkownika Kraken wydane 200zł na teksty na stronę, zaliczki za teksty przyjmuje bardzo chętnie, oczy mydli terminem nawet na jutro bo akurat ma małe "okienko", potem przez miesiąc zwodzi i oszukuje. A potem przychodzi mail z pytaniem "czy podobały się teksty?" tylko, że tekstów nie przysyła. Pojawiły się jej kolejne ogłoszenia https://www.forum.optymalizacja.com/topic/219640-wykonamartyku%C5%82y-o-najwy%C5%BCszej-jako%C5%9Bci/#entry1453514 https://www.forum.optymalizacja.com/topic/219245-wykonam-teksty-na-strony-www-i-inne-r%C3%B3wnie%C5%BC/#entry1452013 Uważajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
labow Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Użytkownik muchman13 zamówił we wrześniu pakiety linków z forów na kwotę 300zł. Po wysłaniu raportu urwał się kontakt z użytkownikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntoTheRain Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Temat wyjaśniony. Edytowane 28 Listopada 2015 przez IntoTheRain Linki z zadbanego zaplecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Ja nie polecam tego Pana: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/220242-wykonam-precle-i-teksty-na-zaplecze-cena-ju%C5%BC-od-1-z%C5%82-za-1000-znak%C3%B3w/ Niestety, najpierw tekst próbny, akceptacja zlecenia, po czym kontakt urwany i stracony czas. Potrzebowałem tekstów pilnie - nie dostałem wcale. Nie pierwszy raz, a i pewnie też nie ostatni. Co prawda nie wziął zaliczki ani nic, jednak zmarnował mój czas. Chwila chwila a odezwać sie na PW to nie laska ( zwłaszcza iż u pana Znaleziono następujące błędyUżytkownik IntoTheRain nie może otrzymywać nowych wiadomości Wiadomość nie została wysłana )Tekst poszedł próbny ale niestety w ostatnim czasie jest tak, że ogłoszenie dotyczy precla a otrzymuje zlecenie na teksty tematyczne, proszę się odezwać a nie robić cyrków, zwłaszcza że są 3 formy kontaktu ze mną (pozostawiając wiadomość na gg nie zawsze ją odczytuje) Pieniędzy nigdy nie wziąłem z góry więc proszę o kontakt Edytowane 28 Listopada 2015 przez Herkules Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntoTheRain Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Trzykrotnie się z Panem kontaktowałem, bez żadnego oddzewu. Z gg nie korzystam, PW nie działa, a na maile z zapytaniem dotyczącym terminu realizacji mojego zlecenia nagle przestał Pan odpisywać ( wcześniej nie było problemu). Napisałem, że zaliczki Pan żadnej nie wziął tylko, że zmarnował Pan mój czas. Na tą chwilę dziękuje już skorzystałem z usług innej osoby. 1 Linki z zadbanego zaplecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 U mnie PW działa (u pana nie) na gg siedzę cały czas czy tutaj, napisałem panu że wykonam to zlecenie za darmo w ciągu 24 godzin no cóż, więcej nic nie mogę zrobic Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi