seoskryba_pl Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Ja już coś takiego kiedyś widziałem, ale nie pamiętam w jakiej kategorii? A teraz do której trafiło? Precel? Zaplecze? Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeoMagic Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 cały czas dostaje takie ogłoszenia na indywidualne zamówienie tylko frazy się zmieniają (to akurat do zaplecz się tyczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CheNelly Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Też dostałam raz takie zlecenie, ale je odrzuciłam i już więcej nie zostało mi przesłane. SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka22 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 cały czas dostaje takie ogłoszenia na indywidualne zamówienie tylko frazy się zmieniają (to akurat do zaplecz się tyczy) Je je biorę. Pisze się szybko. Chodzi o sensowny tekst zapleczowy, co za problem podzielić na sekcje. Zawsze dostaję 6. Jestem Marta i nie mam 22 lat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeoMagic Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Potrzebuję tekstów na serwisy zapleczowe. Teksty powinny zawierać chwytliwe tytuły oraz być utrzymane w stylu opisowym lub poradnikowym (nie reklamowym!), o wydźwięku pozytywnym względem słowa kluczowego. Teksty opisu skoncentrowane na słowie kluczowym, słowa kluczowe w treści powinny wystąpić maksymalnie 2 razy, drugi raz słowo kluczowe w innej odmianie gramatycznej. Tekst powinien być podzielony na akapity, zawierać wypunktowania i śródtytuły. Słowa kluczowe: projektowanie procesów nie da się tego szybko napisać na 6. Ogloszenia wiszą cały czas to raczej nie są to perełki dla copywriterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka22 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Takiej tematyki nie biorę Jestem Marta i nie mam 22 lat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monis190 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ja też dostaję we większości oceny 6 za te teksty. Nie wiem w czym problem, opis prosty, wiesz co ktoś wymaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruda@ Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 dostałam ostatnio indywidualne zlec., opis słowo w słowo jak SeoMagic napisał, tylko słowa kluczowe inne. opis trochę bez sensu bo oczywisty, i też dostałam 6 za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Oba te przykłady opisów są czytelne i normalne. Widocznie zleceniodawcy mieli złe doświadczenia i teraz dmuchają na zimne. Pisałam dla obu i jest ok. Oceny 6 i żadnych fochów. Rewelką jest zlecenie: proszę otekst z tytułem h1 .. h2.. h3 . Mógłby gościu napisać normalnie, że chce tytuł podtytuł itp, ale nie, musi pokazać jaki jest guru. ważne, że mamy teraz w czym wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 co jest czytelne projektowanie procesów w mechanice?..technologicznych?..logistycznych...zero sensu Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksandra_dabrowska Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Zaczęłam realizować takie zlecenia i rzeczywiście, też dostałam oceny 6. Domyślacie się może, jakie nowe opcje szykuje dla nas textbookers? Zapraszam do współpracy - www.profesjonalnycopywriting.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monis190 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Bo to jedne z przyjemniejszych zleceń tutaj Wystarczy coś sensownego napisać, oczywiście poprawnie językowo, dostosować się do ilości fraz i wszystko gra. Jeden z niewielu klientów, który jasno określa czego chce i nie przesadza z wymaganiami w zapleczach. Textbookers szykuje dla autorów świąteczne makowce i choinki pod choinkę Edytowane 5 Listopada 2015 przez monis190 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CheNelly Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 25.10 zleciłam wypłatę, dzisiaj doszła na konto - czyli mniej niż dwa tygodnie SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Do Herkulesa. Dlatego takie zlecenia wiszą, są nieprecyzyjne. A gdybyś mógł z gościem doprecyzować, to może byś się skusił. Cały czas twierdzę, że w niektórych przypadkach kontakt ze zlecającym ułatwiłby nam pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Do Herkulesa. Dlatego takie zlecenia wiszą, są nieprecyzyjne. A gdybyś mógł z gościem doprecyzować, to może byś się skusił. Cały czas twierdzę, że w niektórych przypadkach kontakt ze zlecającym ułatwiłby nam pracę. I z zapleczówki powstałby tekst tematyczny czy specjalistyczny Ja omijam takie zlecenia coś kosztem czegoś Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi