unnamed Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Przyjmijmy hipotetycznie że mam strone która stoi bardzo wysoko w serpach ... powiedzmy top3 na bardzo konkurencyjne frazy ...powiedzmy "noclegi zakopane". Domena byle jaka, treść "taka se' ale pozycja w serpach bardzo interesująca. Czy taka strona była by "ciekawym kąskiem" dla pozycjonerów ? Czy po prostu łatwiej/taniej wypozycjonować inną stronę na tak rewelacyjne pozycje? Jakie macie zdanie?Ile za takie cus był byś w stanie zapłacić żeby zadowolić klienta ? ps. strona w serpach utrzymuje się już ... 3 miechy spędzając sen z oczu konkurencji bo sezon za pasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Czy taka strona była by "ciekawym kąskiem" dla pozycjonerów ?A po co niby pozycjonerom taka strona ... jedynie na przekierowanie 301.Jakie macie zdanie?Ile za takie cus był byś w stanie zapłacić żeby zadowolić klientaPrzy obecnych zmianach dziś jest jutro może już być w top 100. Więc taka inwestycja jest bardzo ryzykowana gdyż pewniejsze pozycje są płacąc za AdWords. Do tego AdWords to jedyny sposób obecnie akceptowany przez Google występowania serwisów powiedzmy w top 10.3 miechy spędzając sen z oczu konkurencji bo sezon za pasem Nie bój, nie bój, i tak ci wyłączą .... to tylko kwestia czasu... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 to było pytanie hipotetyczne - nie mam "noclegów w zakopanem" . Po prostu widziałem na allegro stronę o pryszczach na "kup teraz" i poszła za 500 i od razu 301 dlatego się zastanawiam ile za takie noclegi mozna by wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Wystaw na allegro to zobaczysz czy ci pójdzie za 500 - Yelenie się nadal zdążają ... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 ale ja nie mam takiej strony. W dwóch postach napisałem wyraźnie "hipotetycznie" . Po prostu jeśli ktoś wziął za pryszcze 5 stóf to ile mozna by wyciagnąć za "noclegi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 W dwóch postach napisałem wyraźnie "hipotetycznie" Hipotetycznie tak może być jak piszesz. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Hmm, przypomniał mi się kawał jak ojciec tłumaczył synowi jaka jest różnica między hipotetycznie a praktycznie. Jasio dostał zadanie domowe - Jaka jest różnica między teorią a praktyką? Poszedł z tym pytaniem do taty. Tata: -Najpierw zróbmy mały eksperyment: zapytaj się mamy, czy oddałaby się obcemu mężczyźnie za milion dolarów. Jasio poszedł do mamy. Mama myśli: tyle forsy-kosmetyczka, piękny ogród... Odpowiada: -Tak! Jasio wraca do taty, a tata: -Teraz zapytaj się o to siostry. Siostra myśli: tyle forsy-Balangi, wszyscy by na mnie lecieli... -Tak! Jasio wraca do taty, a tata: -A teraz zapytaj się brata, czy oddałby się obcemu mężczyźnie za milion dolarów. Brat myśli: tyle forsy-ale miałbym brykę, laski by na mnie leciały, nikt by się nie dowiedział... -Tak... Jasio wraca do taty, a tata: -Widzisz synku różnica między teorią a praktyką jest taka, że teoretycznie jesteśmy milionerami, a praktycznie mamy w domu dwie ku**y i pedała. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Wziął bo może umie spieniężyć taką frazę, jak ktoś ma pomysł na noclegi czy sprzedaje reklamę itp. to da znacznie więcej niż te 5 stówek. kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Sprzedając taką stronkę za 500-1000PLN, zrobiłbyś interes życia. Nie mówię o domenie, bo można ja kupić tanio, ale aby wbić się wysoko na trudne frazy i utrzymanie się na nich, potrzeba trochę wysiłku, nie mówię nawet że trzeba napisać trochę tekstu + odrobina grafiki, ok nawet jak zrobisz to sam (policz czas), ale musisz się wysilić z wykonać porządne linkowanie, na stabilne pozycje nie wystarczy doje.bać 500K BL rumakiem, czy kilka punktów SWL em, trzeba poświecić sporo czasu, na zdobycie dobrych linków, dywersyfikacje tych linków, stworzenie i utrzymanie zaplecza itp. Zastanawiałeś się dlaczego stawka za pozycjonowanie tych fraz jest tak wysoka, a umowa nie jest na 1 miesiąc. Jeśli już pokusiłbyś się o taki biznes, to najlepiej zaproponować wynajęcie takiej stronki (kilku miesięczny koszt pozycjonowania) i pobierać abonament za utrzymanie pozycji (jak za pozycjonowanie). A czy znajdzie się chętny, pewnie tak, kwestia ceny i rozesłania oferty. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.