jehowy Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Co to tym sądzicie? A tak w ogole w mojej opinii jak firma e-marketingowa musi pozyskiwać klientów przez telemarketing to jest to dosyć smutne Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 sądzimy, że chcą zarobić kasę - za św. Mikołaja ich chyba nie masz..? Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganimedes Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Wszystko jasne;) Tnx:) Chciałem odświeżyć temat bo teraz na każdym kroku tylko chcą Cię zrobić w ch...a. Więc ku przestrodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazejs Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Do mnie jakiś czas temu też dzwonili. Babka się pyta czy wiem w ogóle co to są reklamy AdWords. Ja jej na to - czy wie Pani właściwie do jakiej firmy się Pani dodzwoniła? Ona na to - no tak, (i tutaj nazwa firmy). Ja - A czy sprawdziła Pani czym zajmuje się firma?? Ona - No nie, już wchodzę na stronę.. (chwila ciszy).. Acha, no to ja przepraszam, do widzenia... W ogóle się nachalni zrobili, vouchery już co miesiąc dostaję, kiedyś raz na pół roku się przypominali.. Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.