Skocz do zawartości

Wordpress Auto Approve

lament

Rekomendowane odpowiedzi

I teraz pasuje zerknąć czy nie mam ich przypadkiem w bazie i usunąć je jak najszybciej.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie lamentuj. Wątek nie jest o Twojej bazie i robionych w niej porządkach. Twoja baza, Twoja sprawa. Jak nie chcesz się z nią podzielić to zapewne nikogo to nie zainteresuje o czym piszesz.

Niestety ale blake ma rację, szczególnie vs nienaturalnych. Teraz dzielenie się ze wszystkimi DOBRYMI bazami to pomyłka.

Ludzie muszą zrozumieć, że choćby nie wiem co - nie mogą użyć disavow.

Niestety 95% nadal tego nie rozumie...

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

jak juz harvestujesz użyj opcji sprawdzania z tego roku

Lista pewnie znaleziona gdzieś w sieci, bo jak ktoś harvestuje samodzielnie to nie udostępnia tego publicznie, bo szkoda czasu i pracy.

Tym bardziej jak potrafisz harvestować dobre miejscówki a nie takie gdzie wpisów jest ponad 200k a reszta nie działa :)

A jak już faktycznie sam łowisz to weź to chociaż za pare zł sprzedawaj co by gimbaza nie zajechała tego w 12h ;)

Ludzie muszą zrozumieć, że choćby nie wiem co - nie mogą użyć disavow.

Dokładnie!!!

Używanie disavow, to kompletna bzdura. Niszczą w ten sposób każdą dobrą miejscówkę.

Najpierw dodają stronę do GWT, potem dodają po miejscówkach, a jak przychodzi powiadomienie, to podkulają ogon i puszczają zgłoszenia.

Kiedy ludzie zrozumieją, że takie działanie tylko szkodzi a nie przynosi pożytek.

Ogólnie czasy sie trochę zmieniły, kiedyś można było udostępnić trochę proxy początkującym, trochę list.. ale obecnie źle to sie kończy - zbyt dużo nieodpowiedzialnych osób, chcących działać samemu, ale bez odpowiedniej wiedzy.

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Jeżeli coś jest publicznie dostępnego i to za darmo to oczywiste jest, że nawet jak teraz samemu po cichu publikujesz komuś na plecach artykuły, prędzej czy później zostanie zaspamowane i nie potrafię zrozumieć, dlaczego tyle osób nie może przyjąć tego do wiadomości. Trudno mi jest zrozumieć wasze oburzenie, tym bardziej, że nikogo (przynajmniej z tych bardziej doświadczonych) nie podejrzewałbym o linkowanie z takich list strony docelowej. Więc o co chodzi? Publiczne darmowe listy do wasze jedyne źródło linkowania? Jeżeli tak to gratuluję!

Już od dawien dawna rzadko kto na PiO publikuje cokolwiek co bezpośrednio, bądź pośrednio może się przydać w pozycjonowaniu, a wszystkie rozmowy tutaj sprowadzają się do szkoleń, audytów, disavow i innych pierdół. Od czasu do czasu staram się to przełamać publikując jakieś części swoich prywatnych zasobów, które posiadam, aby cokolwiek wnieść dla innych, ale jak widać zupełnie niepotrzebnie.

Jest tego jeden powód: forum jest ogólnodostępne. Każdy ma dostęp do zawartości forum, w tym także pracownicy SQT

To dlaczego w sygnaturce sprzedajesz multikody? Przecieź SQT również za 25 zł netto może kupić i pobanować/filtrować/flagować wszystkie Twoje katalogi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności