gryzonie Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ciekawe rzeczy się dzieją. Za niedługo pewnie mi dom przeszukają za moje gry Jak zarabiać na grach onlinePolacy narzekają na wszystkoNajbardziej we flashu lubię robić gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Jadąc dziś rano co nie padłem ze śmiechu, jak można donieść na kogoś przez e-mail kpina, tak to tylko w POLSCE. Zaraz jeszcze będzie akcja o Ptasią Grypę i zamkną forum I wszystkie strony co mają linka z Ptysią Grupcią do sądu Parodia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ja cały czas sie odwracam za siebie czy przypadkiem nie czaja sie na mnie mocherowe bojówki za "siedzibe szatana" Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp1 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 to Majewski dozywocie dostanie Gotowe SMSy i konkursy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerocool Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja głosowałem na Leppera w przyszłym roku również obstawiam na niego, ktoś w końcu musi zniszczyć rząd od środka i okraść tych najbliżej siebie. A wyrok za Kaczora ? No cóż tego można było się spodziewać teraz każdy emeryt będzie wiedział że może zgłosić spam na Policję tylko tak dalej a zacznę zgłaszać spam na GG, smród w tramwajach, kaszlących dziadów w pociągach i sekty różańcowe u babci. Powiedzcie mi proszę jak ten kraj się ma rozwijać ? Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja głosowałem na Leppera w przyszłym roku również obstawiam na niego Wbrew pozorom to nie jest najgorsze rozwiązanie. Im szybciej się ta nasza elita rozp..., tym szybciej naród po rozum do głowy przyjdzie, żeby więcej takich błędów nie robić... Moja propozycja rządowa jest następująca: Nieważne kto jakie stanowiska ważne nazwiska Lepper, Giertych, Kurski, Macierewicz, Gabriel Janowicz, Urban, Kowin-Mike Po 3 miechach gwarantowane że naród z siekierami, grabiami, kosami, kilofami ruszy na stolicę. Dorzucajcie nazwiska jak jakieś zapomniałem. Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Orłowski w ostatnim felietonie napisał niegłupią rzecz. Znisczenie gospadarki trwa miesiące, naprawa - dziesięciolecia. Odstraszyć inwestorów łatwo, ponownie ich do siebie przekonać trudno. Rozpędzenie inflacji dla Leppera i Giertycha to kwestia tygodni, studzenie jej potrwa latami. Zmiany w mentalności Polaków - nieusuwalne. Pożartować można, ale naszym obowiązkiem obywatelskim jest pilnowanie, aby tacy ludzie nie zniszczyli NAM przyszłości. PS. Stawianie Korwina w jednym szeregu z Janowskim i Lepperem to cios poniżej pasa dla starszego człowieka Sklepy internetowe Solarsystem.pl Notebooki Księgarnia internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 PS. Stawianie Korwina w jednym szeregu z Janowskim i Lepperem to cios poniżej pasa dla starszego człowieka Ja też Korwina poniekąd nawet lubię... Przynajmniej ma gość klasę, w przeciwieństwie do pozostałych. No ale lubić i bawić się jego wypowiedziami to co innego niż decydować o losach Państwa i gospodarki. Co do reszty - zgadzam się. Tylko obawiam się (czego nasza historia wiele razy dowiodła), że polski naród bez bolesnej nauczki nie dojrzeje do żadnej rozsądnej decyzji. Więc im szybciej tym lepiej. Niestety gospodarka nie czeka i dostanie baty. Ale nie aż tak bardzo jak myślisz. Gospodarka to już nie tylko państwo, to ludzie interesu, a żaden z nich nie da sobie łatwo kasy wydrzeć. Nie mniej każdego kroku wstecz żal, zwłaszcza jak tyle się o to walczyło (też siedziałem za wolność). Widać wyraźnie że inwestujesz w jakieś finansowe instrumenty, skoro się martwisz o zagranicznych inwestorów, zresztą słusznie. Też mam podobne zmartwienia, ale pomyśl Oni za granicą dobrze wiedzą, że wkrótce ten chocholi taniec się skończy. Więc wolą nawet wyprzedzić pewne spodziewane zdarzenia. Stąd m.in. hossa na giełdzie. Podobnie bywało w USA. Kiedy żołnierze szybko zdobywali teren w Iraku giełda szła w górę ostro. Kiedy zakończono działania i przyszedł oczekiwany pokój, nagle nastąpiło tąpnięcie. Normalka na rynkach finansowych. Co do zmian wmentaklności zgadzam się w 100%. To niewiarygodne, że w ciągu tych kilku m-cy nastąpiło takie przesunięcie w ocenie moralności, autorytetów itd. Bezprecedensowy atak "Moherów" na elity polskiej myśli narobił niewyobrażalne i trudne do usunięcia szkody. Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 michal: to sie nazywa wolnosc prasy tj. mozecie pisac wszystko za wyjatkiem zlego onas Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Prawdziwych satyryków i karykaturzystów nie zamkną, bo oni ze sceny politycznej się nie śmieją. Mówią o niej raczej, że jest śmieszna sama w sobie. I racja. Ten artykuł to kolejny powód żeby wyjechać z kraju w trosce o swoje zdrowie psychiczne. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapi Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 ... ciąg dalszy szopki https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,5...7.html?skad=rss msnbetter thangoogle vs ręceprecz odtybetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 https://wiadomosci.onet.pl/1313281,11,item.html STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WI777 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ten idiota nie powinien być oskarżany o obrazę kaczek, tylko o prostacki i hamski spam pocztowy. Ale oczywiście inni idioci będą pogrążać się w tym jak to obrażono majestat kupra kaczki - mam na myśli "organa" i to nie elektroniczne Uff, odreagowałem i spadam do roboty Tutaj będą zaj...iste trzy linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 wiesz ja wszystko rozumiem, ale przeraża mnie postępowanie Policji. Wiesz przeszukanie mieszkania nie jest przyjemną chwilą w życiu dla właściciela. Nie wspomne już o reszcie postępowania karnego, wywiadzie środowiskowym który za tym idzie itd Ehhh Cała nadzieja w Andrzeju i jego pazerności na ministerstwa, moze przez to dojdzie do przedterminowych wyborów STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 adek nie zaczynaj nowych tematów o tym samym, z resztą juz przed Tobą był podany ten news Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.