Nikonem Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 17 Wiem, znam odpowiedź- Teleexpress! Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Czytała Krystyna Czubówna... Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Cholera, Stary, czyścisz mi ekran!!! Na spotkaniu ja i Altaica tak będziemy swoimi scenicami jeździć: Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novum Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Mi odpowiada od godz. 16-ej... Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 No dobra, to będzie 16:23 Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novum Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 No dobra, to będzie 16:23 Godzinę "0" dogadamy kilka dni przed spotkaniem. Wszyscy bedą musieli zegarki zsynchronizować. Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 - U mnie jest 15. - A u mnie 14:58. - Dobra, to zaczekamy dwie minuty Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ok, 07.01.2015r. godzina 16:45, pod ratuszem. Pasuje? Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ok, nie ma chętnych to odwołujemy. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novum Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Może jednak nie odwołujemy. Jak mówiłem wcześniej, zawsze mam sporo pracy do 10-tego, więc jak coś to po tym terminie się piszę... Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Adaś mi chodziło o ten termin W sumie i tak jakoś nikt się nie pali do spotkania to czy jest sens cokolwiek organizować? Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 7 to dzień roboczy podobnie jak takowa godzina Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 To jak, ktoś teraz jakoś ma czas w najbliższych dniach czy znowu wymiękacie? Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 No i co, przez pół roku nikt czasu nie znalazł? Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.