Kil Bill Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Jako iż czesto objezdzam nasz piekny kraj W srodę będe od rana do pozna w Lodzi Proponuję piwko jak ktos ma blisko w godzinach wieczornych Owo piwko odbędzie się Na Piotrkowskiej w Pubie szczególy i zainteresowani na priv. Jednocześnie informuję iz nie biore żadnej odpowiedzialności za pełzanie lezenie plackiem zwidy pijackie białe myszy i inne sprawy. Zastrzegam że tematem spotkania nie będzie nudne pozycjonowanie tylko rozrywka i relax w pieknych pubach Lodzi. Pozdrawiam proszę o info kto się dowleczę Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 również zapraszam =D> Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 I nikt w mordę się niedpatrzył że napisałem w temacie 2003 zamiast 2005 :mrgreen: Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Hahaha )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuel Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 może wszyscy są te 2 lata wstecz?;-) pzdr. omnia mea mecum porto In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 plagiat plagiat Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 to moze jakies tourne po Polsce ? zapraszam do Krakówa Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 to moze jakies tourne po Polsce ? zapraszam do Krakówa Litości dopiero wróciłem z Katowic Planuje pewną inicjatywę jak lato wzejdzie w pełni moze długi weekend nadchodzący ale potem się znów okarze że 80% nie dojedzie. Takie inicjatywy nie wypalały ale.................... Przedstawię coś wkrotcę... Pozdrawiam Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Wiemy już skądinąd, że avatar sl4c nie przedstawia jego uzębienia. A teraz szczerze. Kill Bill. Zanim przyjedziesz do Krakowa, powiedz: czy Twój avatar przedstawia Ciebie? Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 No do łodzi to ja nie pojade przynajmniej w tym terminie Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Wiemy już skądinąd, że avatar sl4c nie przedstawia jego uzębienia.A teraz szczerze. Kill Bill. Zanim przyjedziesz do Krakowa, powiedz: czy Twój avatar przedstawia Ciebie? Pozdrawiam, J. Hm :oops: Cera z grubsza ,użębienie podobne ale rączkę z pazurkami zakładam tylko od święta:)) Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 że avatar sl4cs4lc Jezu (Jeżu) od kiedy interesujesz sie moim uzebieniem? Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tojan3 Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Wiemy już skądinąd, że avatar sl4c nie przedstawia jego uzębienia. Ja tez probowalem wyciagnac ta informacje dwukrotnie, bo tamto uzebienie (jego stan) mnie obrzydzalo. Umywalki | Wiza USA | Umywalki nablatowe | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Tu będą pojawiały się listy obecności bieżących spotkań. Listy spotkań historycznych pojawiają się tu -> https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...ndpost&p=104969 Spotykamy się w Central Pub przy ulicy Piotrkowskiej 171. Szczegóły lokalizacji i dojazdu z dworców PKP/PKS podano tu -> https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?a...=30#entry110950 Maj Ustalenia odnośnie spotkania majowego już wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Ciekawe. Bardzo ciekawe. Ja bym sie na to pisal, ale chyba nieco zbyt "mlody" jestem A to juz wiem, dlaczego taka cisza na forum Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution Forza MLKS Woźniki Śląskie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.