radek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 @Hirican - oczywiście. Gdy idzie update to wtedy większość mocy Google przesunięta jest z indeksacji na obliczanie danych dla Pingwina. Dzieje się to dużym kosztem "wpuszczania" nowych linków i domen do indeksu. Powoduje to taki efekt jakby zamrożenia - linkowane frazy w tym czasie nie wchodzą lub wchodzą w bardzo małym stopniu. Wyniki rotują, ale w wyniku zmian Pingwina. Jak przejdzie pingwin do końca sytuacja wraca do normy i te nowe rzeczy znów zaczynają "chodzić" Niestety, nie sprawdza się. Ejj, diała działa Coś źle musiałeś robić. Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfab Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Brandowymi tez mozna za bardzo odjechac wiec trzeba zwiekszyc ilosc anchorow. O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 @Radek Rozumiem, że to twoja prywatna hipoteza na podstawie obserwacji, czy traktujesz ją jako pewnik? Przy okazji, ciężko napisać mój pseudonim? Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 @Hicarian przepraszam za pomyłkę ale pseudonim faktycznie trudny. To moje obserwacje (jak wszystko, co piszę) i obserwuję to już od wielu wielu updatów. Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sting2005 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Przy okazji, ciężko napisać mój pseudonim? @Hirican - już się tak nie stresuj Niestety, nie sprawdza się. Ejj, diała działa Coś źle musiałeś robić. @Radek - a co można tutaj źle robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja brand wieszam na lepszych serwisach a nie np. na spamie. Zależy też jakie dasz anchory jako brand. Ja najcześciej daje taki anchor jak url Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sting2005 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 A co jest w twoim słowniku "spamem"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Dokładnie. Masz może jakiś sposób, by je obudzić? Bo czasem dodanie odpowiednich linków daje efekt, ale tylko na pewien czas. a próbowałeś przez jakiś czas po prostu nic nie robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 @Radek - a co można tutaj źle robić? A co jest w twoim słowniku "spamem"? Bogdan, to Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sting2005 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 @Radek - a co można tutaj źle robić? A co jest w twoim słowniku "spamem"? Bogdan, to Ty? Jaki k...a Bogdan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 @sting po prostu ostatnie posty totalnie podjechały pod sposób konwersacji Bogdana - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sting2005 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Czy zadawanie konkretnych pytań jest złe. Staram się skonfrontować swoje spostrzeżenia z kimś innym i tyle, ale nie rozumiem pewnych terminów jak np. "spam". Każdy ma inną definicję tego słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Chłopaki - prośba - jak już okaże się że robię szkolenia i założę wątek to będziecie mogli się wyżyć do woli Tu nie róbmy offtopa ale to Ty zrobiłeś offtopa pisząc o swoich testach na polskich domenach/frazach w kontekście algorytmu, który Cię jeszcze nie dotkną... jeśli mam być szczery to Twój offtop jest nabardziej denerwujący - powiedziałeś co miałeś powiedzieć, lud tego nie kupił więc zachowaj się jak normalny człowiek i nie przeszkadzaj w czytaniu tego tematu, jeśli masz rację to wpadniesz tu za miesiąc, dwa i powiesz "a nie mówiłem" - wtedy będziesz mega guru a teraz... dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Dokładnie. Masz może jakiś sposób, by je obudzić? Bo czasem dodanie odpowiednich linków daje efekt, ale tylko na pewien czas. a próbowałeś przez jakiś czas po prostu nic nie robić? Jasne czasem nicnierobienie daje fajny efekt, ale nie wiem, czy na te "uśpione" też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 a próbowałeś przez jakiś czas po prostu nic nie robić? Jasne czasem nicnierobienie daje fajny efekt, ale nie wiem, czy na te "uśpione" też. czasem też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.