MichałK Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 https://gyazo.com/d925102c2b6f6b85328d76414974f5ae Link prowadzi do otomoto kategorii kombajnów . Kolejna firma, która wykorzystała sytuację . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 https://ask.fm/wykopr...wer/36999410221 Widać, że lubi chleb z pasztetem. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Reklamy Google Skup Zboża firmafrankiewicz.pl/skup_zboz Skup Zbóż w Korzystnych Cenach. Skontaktuj Się By Uzyskać Ofertę! Nawet Adwords na głównej jest o zbożu... Okolicznościowy suchar: Przyszedł użytkownik do wielkiego bossa Michała i mówi:- Chcę być cenzorem A Michał na to: - Nie ma żadnej cenzury! To poszedł użytkownik do doradcy Michała, Macieja i mówi: - Chcę być cenzorem A ten jej na to: - Nie ma żadnej cenzury! Wtedy poszedł użytkownik w zboże, do żony Macieja, Ani i mówi: - Chcę być cenzorem A ona na to: - Nie ma żadnej cenzury! Wkurzył się użytkownik i wrócił na mikro. Otoczyły go Mirki i pytają: - Jak tam było? Udało się? Wzięli cię na cenzora? Na wszystkie pytania użytkownik odpowiadał: - Nie ma żadnej cenzury! I wtedy Mirki zrozumiały. I zaczęły się go bać. babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Wolę wersję o mafii i kurze, "nie ma żadnej mafii". nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_rysio_997 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Wykop dodał tag #zboze do czarnej listy wszystkim użytkownikom. Jestem pełen podziwu dla tego, jak "załatwili" sprawę. Ciekawe, ile czasu zajęło im wymyślenie tego "rozwiązania". Cyrk trwa dalej! E: Więcej, wygląda na to, że administracja sama taguje znaliziska "#zboze", a potem jeszcze z automatu "zakopuje" znaleziska z tym tagiem z kilku kont-botów. Przecieram oczy ze zdumienia! Damian • NeuronWriter • CONTADU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 - Najstarsza zanotowana piosenka o zbożu? - "Zboże coś Polskę..." babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 "Zboże coś Polskę..." Bogactwo I RP opierało się na zbożu, więc dużo w tym prawdy Więcej, wygląda na to, że administracja sama taguje znaliziska "#zboze", a potem jeszcze z automatu "zakopuje" znaleziska z tym tagiem z kilku kont-botów. Przecieram oczy ze zdumienia! Głupie, głupie - zamiast dać "poczucie zwycięstwa" userom, prowadzą z nimi wojnę. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Bogactwo I RP opierało się na zbożu, więc dużo w tym prawdy Tylko wtedy "mieliśmy" kresy .... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 I króla co sprzedał tron za długi nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 I króla co sprzedał tron za długi Teraz nie inaczej - sprzedają niepodległość i kulturę za "dotacje" na których inni zarabiają .... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Tyle podstron dyskusji na temat ludzi upośledzonych umysłowo .? Mnie zastanawia tylko jedno, czy ta dziewczyna już poszła do adwokata, czy się dopiero wybiera ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 "dotacje" na których inni zarabiają No cóż, czyja to wina, że my nawet na dotacjach tracimy? Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 No i dalej podtrzymuje swoje zdanie, że (złudna) anonimowość jest powodem tego, że zawartość internetu to tak naprawdę ponad 90% śmieci ... Wystarczy porównać komentarze ze zwykłego bloga a takiego gdzie komentujesz z wtyczką fejsa bogdansenator to jest fenomen, temat mógłby być o rozmnażaniu pierwotniaków a on zawsze znajdzie aspekt polityczny Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 No cóż, czyja to wina, że my nawet na dotacjach tracimy? Wykopu Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_rysio_997 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 @kokodżambo: Ludzie upośledzeni to jedno. Dla mnie dużo ciekawsze jest samo zjawisko - społeczność serwisu przejęła nad nim kontrolę (bez przeprowadzania czysto technicznego włamania) i sparaliżowała jego normalne funkcjonowanie. Do tego idiotyczne i naiwne próby stłumienia buntu przez włodarzy serwisu, co tylko dolewa oliwy do ognia. Bardzo jestem ciekaw tego, jak to się dalej potoczy i jakie będą następstwa. Damian • NeuronWriter • CONTADU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.