forum ksiazki Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam mam pytanie Czy można udostępniać legalnie filmy z Youtube na własnej stronie? Testuje moda do forum na którym chwilowo udostępniłem kilka klipów https://www.forum-ksi...action=mgallery Podejrzewam że raczej nie, ale chciałbym się upewnić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 https://www.youtube.com/t/terms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
db07 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jeśli autor filmu udostępnił taką możliwość to znaczy, że można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forum ksiazki Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wiem autor musi wyrazić zgodę Ale użytkownik zobowiązuje się nie uzyskiwać dostępu do Treści przy pomocy technologii lub środków innych niż strony umożliwiające odtwarzanie nagrań wideo na Witrynie Internetowej, Odtwarzacz YouTube lub inne środki przeznaczone w sposób wyraźny do tego celu przez YouTube Wyjaśni mi to ktoś tak na chłopski rozum, czyli mam rozumieć że materiały filmowe można oglądać tylko na ich stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 to znaczy, że możesz korzystać tylko z "pośrednictwa" tuby i jej playera Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forum ksiazki Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 To znaczy że mogę mod ma chyba wbudowany player youtybe jest na nim logo youtube, mógłby ktoś zerknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forum ksiazki Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Dziękuje za odpowiedzi:) Ale miałbym jeszcze jedno pytanie Załóżmy że player jest Youtuba, i udostępnie opcje użytkownikom dodawania filmów z youtube. Czy moge mieć problemy jeśli użytkownicy będą dodawali nie swoje materiały objęte prawami autorskimi? Czy w takiej sytuacji można napisać, albo umieścić przy rejestracji np Administrator nie ponosi odpowiedzialności za wystawione przez użytkowników materiały Piszą tak np na stronach typu torent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 jeżeli kowalski wgrał na tubę coś i wyraził zgodę na udostępnianie to nowak może udostępnić gdzie mu się rzewnie podoba Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forum ksiazki Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ruzumiem:) ale np Kowalski wgrał na tubę coś (nie swojego np klip jakiegoś zespołu który nie wyraził zgody na udostępnianie), z kolei Nowak udostępnił ten klip na mojej stronie. Czy wtedy ja moge mieć jakieś problemy? Teoretycznie to ten klip można oglądnąć właśnie na mojej stronie ja w tym niejako pośrednicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.