Nerox Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam Mam 20zl do wykorzystania w sms'ach, podajcie adresy do jakis mocnych katalogow, gdzie warto dodac strone i jest mozliwosc platnosci sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StrefaPC Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 To czym w końcu chcesz placic? sms czy kartą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodhistawa Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Katalogi Zgreda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerox Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 sms Już poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylar Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ja by wziął grupę katalogistron.eu 50 dobrych katalogów i jest dodawarka. Aby otrzymać kod dostępu ZWYKLY wyślij SMS o treści HPAY.MUZ na numer 91155. Koszt SMSa to 13,53 zł z VAT. Aby otrzymać kod dostępu PREMIUM wyślij SMS o treści HPAY.MUP na numer 91455. Koszt SMSa to 17,22 zł z VAT. Polecam, dobre są Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Zerknij na link z mojej stopki, za 1 sms masz multikod do 27 seokatalogów na domenach pierwszego rzędu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordor Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Pomyśl o wp-katach. Grupę wybierz sam uwzględniając swój budżet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumpek Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Zerknij na link z mojej stopki, za 1 sms masz multikod do 27 seokatalogów na domenach pierwszego rzędu :-) Żeby kupić za 7,50 muszę kupić 10 sztuk. Multikod na zasadach podanych w pierwszym poście to koszt 19zł. www.inspirowaniruchem.pl - Treningi Personalne w Szczecinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerox Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Ja by wziął grupę katalogistron.eu 50 dobrych katalogów i jest dodawarka. Aby otrzymać kod dostępu ZWYKLY wyślij SMS o treści HPAY.MUZ na numer 91155. Koszt SMSa to 13,53 zł z VAT. Aby otrzymać kod dostępu PREMIUM wyślij SMS o treści HPAY.MUP na numer 91455. Koszt SMSa to 17,22 zł z VAT. Prawdopodobnie skorzystam z tych,a le zostanie jeszcze z 5-6zl jesli wezme premium wpis, jakies propozycje? Wlasciwie nie wiem czy lepiej premium czy zwykly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.