Piotr_Kielski Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Zarządzanie czasem i wszystko co się z nim wiąże od małego było moją pasją, po części i z tego zamiłowania narodziła się moja firma. Mam wrażenie, że w branży sem i seo, jak i ogólnie "biznes internetowy" ludzie pracują non stop, 7 dni w tygodniu, każdą chwilę spędzając przed komputerem. Przez pewien czas też tak miałem i było to okropne. Założyłem forum o nazwie Pasjonaci Wolnego Czasu, gdzie codziennie piszę: www.pwcz.pl/forum/ Jeśli masz podobnie jak ja - super, wymieńmy się doświadczeniem i poradami. Jeśli z wolnym czasem u Ciebie ciężko to z chęcią Ci pomogę ile będę mógł. Forum zawsze będzie darmowe i jeśli komuś się przyda to będzie to dla mnie mega przyjemne O ile moja pasja i chęć pomocy w tym temacie jest szczera, to domyślam się że wiadomość może być uznana za reklamę (którą też jest), także żeby temat nie był tylko jednopostowym wątkiem spytam: Czy uważasz, że ludzie pracujący z domu, przez internet powinni pracować "non stop", a klienci od nich tego oczekiwać? I dalej - czy według Ciebie praca jest sensem człowieka? Często powtarzane zdanie Jestem producentem oprogramowania na stronie www.Skrypty.pro, m.in. Microsite Managera. Chcesz się dowiedzieć jakie jest najlepsze narzędzie pod zaplecze? Porównaj kilkadziesiąt cech znanych programów w formie tabeli. Piszemy teksty, robimy blasty i podlinkowujemy w formie piramidy - sprawdź nas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Masz tyle wolnego czasu, że aż sam ze sobą piszesz na tym forum. Pozdr. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seobuster Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 A jak nie masz to zajrzyj do działu ogłoszenia na tym forum, na pewno znajdziesz kogoś kto ma czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 W ramach wolnego czasu przemycimy tu szkolenie za 1700 zł albo zwrot pieniędzy ^^ Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianle Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 ja lubię ten temat ale nie mam czasu się tym zajmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Kielski Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Forum na razie jest bardziej blogiem z moimi tekstami, ale to kwestia czasu. Drogie szkolenia i forum, gdzie większość wiedzy można zdobyć to normalka. Sam przy tworzeniu forum i strony wzorowałem się na nlppolska.pl i ich początkach widzianych w web.archive.org. Wiem ze poki co klientów nie będzie, najpierw bede rozwijal spolecznosc + darmowe szkolenia w celu doszlifowania mojego systemu i zbierania feedbacku. @mianle jest to zamknięte koło bez wyjścia niestety, pomyśl tak - czy jakbyś dzisiaj miał wypadek i połamałyby Ci się obie ręce (nie życzę oczywiście) i przez najbliższe co najmniej 2 miesiące nie mógłbyś pracować to czy zawaliłby się świat dla Ciebie? Pewnie nie. Bardzo dużą zmianę można przeprowadzić w tydzień ze swoim życiem i czasem, sam miałem moment, gdzie wszystko mnie przerastało, a sprawy się nagromadziły - w końcu usiadłem i zastanowiłem się czemu tak jest. Zakładam, że rzeczywiście czasu jest u Ciebie mało i nie możesz też zbytnio wydelegować lub zrezygnować z niektórych zadań (chwilowe zmniejszenie dochodów), ale i tak da się wiele w tych ramach zmienić. Jeśli byś chciał przetestować kilka rad ode mnie to napisz na PW - podam kilka najważniejszych według mnie rzeczy na początek do przetestowania, niczego nie będziesz się musiał uczyć, krótko i zwięźle napiszę Ci co zrobić. Jestem producentem oprogramowania na stronie www.Skrypty.pro, m.in. Microsite Managera. Chcesz się dowiedzieć jakie jest najlepsze narzędzie pod zaplecze? Porównaj kilkadziesiąt cech znanych programów w formie tabeli. Piszemy teksty, robimy blasty i podlinkowujemy w formie piramidy - sprawdź nas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Widać masz za dużo wolnego czasu skoro < sorry ale jak zwykle jestem prostolinijny> takimi bzdetami się zajmujesz HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 1700 zł od osoby to dla Ciebie bzdety ? Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 przy 3ce dzieci mam ostre zarządzanie czasem codziennie Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 1700 zł od osoby to dla Ciebie bzdety ?Od jakiej osoby co ? HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seobuster Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Cenią się chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Polecam konkurencję: https://www.homocreatore.pl/szkolenia_otwarte/miekkie_kompetencje_biznesowe/zarzadzanie_czasem_czyli,p2001911137 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 @Mion, od takiej osoby : https://pwcz.pl/zarzadzanie-czasem.html Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 To wszystko brzmi niczym .. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seobuster Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Aż tak źle to chyba nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.