Skocz do zawartości

AddPress – Zarządzaj Seokatalog, Sinooke, WordPress, WordKatalog w jednym miejscu – WordPress Plugin

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Postaram się dodać dzisiaj/jutro jednak mam pytanie - dodac opcję dodania tylko 1 katalogu z dodawarką czy w inny sposób to rozwiązać ? Jakiś pomysł ?

Z jednej strony chcecie, a z innej też mi mówili, że to bez sensu, bo przecież wpkat ma dodawarkę. Może lepiej było by się skupić na innych cms, takich bez dodawarek ?

Nie ma funkcji masowego sprawdzania unikalności, ale mogę dorobić bez problemu w jedną chwilę.

Co do sprawdzania unikalności na poziomie dodawania też nie ma najmniejszego problemu. Mogę dodać opcję, która po wpisaniu tekstu -> automatyczni odpyta Google i da stosowną informację, jeśli OK -> idzie do moderacji, jeśli nie unikalne to stosowna informacja i nie przechodzi dalej.

Temat kategorii

1. Co w przypadku gdy nie mam i nie chcę podkategorii? (np. w blogach)

2. Czy temat importu kategorii będzie jakoś ruszany?

3. W wymaganiach (dla grup!) ilość kategorii do których można dodać

4. Na poprzedniej stronie wątku jest info, że dopasowanie kategorii nie musi być ścisłe, w mejlu miałem napisane, że musi być dokładne, z testu też wynika, że dokładne, przyporządkowując kategorie ręcznie (na import liczę, wiadomo... - ale ręcznie też może się czasem przydać) może warto dać możliwość wpisania częściowej nazwy (pod)kategorii w katalogu (np. *omput* -> like%omput% )

Czy ktokolwiek ma w jednej grupie katalogi i precle? Zazwyczaj mają różny układ kategorii. Jak ktoś tak ma i to sensownie poustawiał i działa - niech się odezwie...

(może mimo takiej możliwości z tego nie korzystać, bo to nie jest dobry pomysł?)

Reszta

1. Warto zrobić osobne wymagania dla grup (?)

2. Uważam, że dla poszczególnych modułów warto zrobić ustawienia "prywatne/publiczne", coś jak w wordpresselu - wszystko dla admina, a dla użytkownika to co uznamy. (szczególnie przydatne, gdy coś się dopiero tworzy albo testuje)

resweb no gdyby dało rade to było by fajnie i nawet dla tej funkcji bym kupił wtyczke jak i wielu posiadających seokí myśle. :)

Tylko dobrze by było aby w kaźdym wpisie badał minimum 3,4 razy unikalność bo zauważyłem że wielu pierwsze dwa zdania robi uniqi a potem wali kopie.

A jeśli by była opcja taka w trakcie dodawania to już marzenie. Swoją drogą mógłbyś zrobić nawet oddzielną wtykę myśle że wielu by kupiło bo nie ma takich na rynku a jak są to nie rozwijane , seomoderator myślałem że da rade ale zupełnie se nie radzi z tą unikalnością.

Propozycja modyfikacji:

WordPress Lista => klikamy Kokpit - może tak wprowadzić, że WP otwiera się w nowym oknie domyślnie?

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

• 2 tygodnie później...

Nie wiem co jest, ale widzę, że to kolejny bubel tak samo jak ten artpress, który miał być poprawiony 2 tygodnie temu. Do dzisiaj zero zmian. Domyślam się, że wiele osób chciałoby zrezygnować z tej wtyczki, której i tak nie używa. Jak można odzyskać pieniądze?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@blake, @marpit - nie liczcie na to, resweb miał mi oddać pieniądze za wadliwego Wordpressela i obiecywał, że je już wysłał, a tymczasem do dzisiaj ich nie dostałem. Więc raczej nie będziecie mieli takiej możliwości. Ale jak się zbierze więcej osób to można coś zrobić, bo mi samemu po dwie stówy się nie opłaca :)

Przykro mi anyway, że ktoś jeszcze w to bagno wdepnął i odradzam każdemu to samo.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności