mlody0072 Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 1. Brakuje masowego usuwania podstron OK s. Mam nadzieję, ze wszystkie sugestie/pomysły itp. zapisujesz sobie do listy todo? Jak byś mi podesłał jeszcze raz listę to fajnie Nie no żartuję ostatnio miałem ciężkie dni i nie wyrabiałem się ze wszystkim chyba przesilenie zimowe i obniżone obroty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Dziwne, bo w webmonitorze dalej nie działa Majesticseo Kiedy można liczyć na dorobienie eksportu przydzielonych linków ? Miało to być już dodane wieki temu Powiem szczerze że nie dałem rady, po kończę walkę z Majesticseo w webmonitorze i pewnie w piątek oraz sobotę po walczę z miniswlem. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody0072 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Kiedy można liczyć na dorobienie eksportu przydzielonych linków ? W najbliższym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody0072 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Promocja Świąteczna na wszystkie moje programy. 30% taniej każda aplikacja. Aplikację można kupić przez sklep na stronie https://sklep.piersa.pl/ ceny promocyjne widoczne sa dopiero po dodaniu towaru do koszyka. Dodatkowo do każdej zakupionej licencji WEBmonitor, miniSWL dodaję pakiet 10 proxy wykonujących zapytania do google z API rotacja wszystkich proxy co 6 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqor Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Czy dałoby się w jakiejś niedalekiej przyszłości dodać do miniSWL, aby gdy dodajemy linki stałe na podstronach przy adresie danej podstrony wyświetlało się ile aktualnie jest na niej zamieszczone linków? Coś w stulu: adresurl.pl/podstrona.php [2] wtedy gdy widzimy wartość [2] to wiemy, że są tam już zamieszczone dwa linki stałe, a na innej podstronie widzimy, że nie ma ich wcale, bo jest [0]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody0072 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Podmień pliki z tego adresu https://wm.piersa.pl/download/miniswl_mod_1.1.zip w katalogu sys podczas dodawania i edycji przy każdyej podstronie pokaże się ilość linków na stronie oraz jaki mamy limit dla danej strony jeśli jest przekroczony to nie będzie można dodać więcej linków. W razie problemów z działaniem modyfikacji proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqor Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Działa znakomicie Bardzo dziękuję za link do pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Przydałaby się funkcja monitorująca site w linkach rotacyjnych, czyli wrzucam listę listów i wyświetlają się dopóki nie zostaną zaindeksowane w Google i potem skrypt by co jakiś czas sprawdzał indeksację i w przypadku wyindeksowania z Google by dodawał link rotacyjnych na stronach według ustalonych parametrów. Skrypt już nie będzie udoskonalany ? Kurde za modyfikację mógłbym/pewnie nie tylko ja zapłacić. Może zrobić coś na zasadzie jak seoodkurzacz z ankieta dodatkowych funkcji, które byłby w postaci płatnych modułów ? Każdego tu zapewne stać na takie płatne moduły i skrypt nie stałby w miejscu w rozwoju. Innej opcji nie widzę, aby projekt był wznowiony. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqor Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Tak jak arve_lek też chętnie nawet odpłatnie dokupiłbym dwie zmiany. 1) Przy dodawaniu linka statycznego, aby można było wybrać tylko strony z danej kategorii stron. Np. wybieram strony tylko z kategorii "Przeprowadzki" i nie muszę już przeglądać innych skoro chcę dodać w tej tematyce. Teraz co prawda widać kolumnę kategoria, ale przy większej ilości stron ciężej się poruszać. 2) Gdy przy dodawaniu na podstronach widać ile jest dodane, a ile można dodać np. 1/2 - dobrze by było aby po najechaniu kursorem na adres danej podstrony wyświetlały się adresy url linków jakie dodaliśmy. Gdy dodajemy linki na podstronach pozwoliłoby to w łatwy sposób dodania na tej samej podstronie kilku linków do tego samego adresu url. Ankieta proponowanych zmian i płatne moduły / większe zmiany uważam z dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody0072 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Bardzo Wam dziękuję za zainteresowanie aplikacją Wieczorem przygotuję ankietę jeśli będzie większe zainteresowanie funkcjonalnościami to zostaną wprowadzone. Dodałem ankietę jeśli macie jakieś propozycje które dodać do ankiety pisać w temacie ankiety https://www.forum.optymalizacja.com/topic/194938-miniswl-aktualizacja-moduly/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody0072 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Wczoraj zakończyła się ankieta na temat aktualizacji wyniki poniżej. także na początku zostanie wykonana aktualizacja z największą ilością głosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Elegancko. Jaki termin wydania aktualizacji ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody0072 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Odezwij się do mnie na maila i opisz co miałeś na myśli piszac: i w przypadku wyindeksowania z Google by dodawał link rotacyjnych na stronach według ustalonych parametrów. Jakie parametry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqor Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Na kiedy planowane jest wprowadzenie aktualizacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody0072 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Moduł sprawdzania czy link został wyświetlony przez bota google jest już praktycznie gotowy. Zostało dopisanie sprawdzania indeksacji w google (będzie to wersja opcjonalna). Około tydzień potrzebuję + kilka dni na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.