FranekKimono Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Mnie się wydaje, że do testu użyłeś zbyt duża liczbę fraz. 20 fraz na 200 precli to naprawdę nie ma co liczyć na mega efekt. Jakby tak było to każdy by dał 200 precli na 5 fraz i był pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek1970 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 co sądzicie? Sądzimy jak napisał Max - to da dużo lepszy efekt jak będzie elementem większej całości/piramidy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOsklep24.pl Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witajcie. W takim razie ruszamy dalej z pracą Dzisiaj przygotuję kolejne poziomy w celach testu. Zobaczymy jakie to da wyniki. Opublikuję wszystko w najbliższym czasie. Tak czy siak aktualne wyniki są według mnie i tak dobre, ponieważ wzrosły frazy o średniej trudności, które przekładają się już na wejścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaymer Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Hmm, nie wiem czy dobrze rozumiem screeny, bo mało kawy dziś, ale jeżeli linkowałeś na wszystkie frazy z tabelki to pisanie, że nieźle to chyba jednak naduyżycie. Więcej Ci wypadło z topu jak weszło. Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOsklep24.pl Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Napisałem to bardziej w kwestii wzrostów tych słów kluczowych, które przekładają się na wejścia. Frazy są cały czas monitorowane, zobaczymy jak będzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOsklep24.pl Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witajcie! Dzisiaj udało mi rozpocząć realizację kolejnych poziomów piramidy linków. Zobaczymy jak za 10-14 dni będą wyglądały wyniki na powyższe frazy Pozdrawiam Jakub Brożyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 20 fraz na 200 katów? Muszą to być albo wyjątkowo łatwe frazy, albo trochę źle do tego podszedłeś. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik89 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Podlinkuj, nabiorą mocy to na pewno podskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOsklep24.pl Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 20 fraz na 200 katów? Muszą to być albo wyjątkowo łatwe frazy, albo trochę źle do tego podszedłeś. Zdaje sobie z tego sprawę iż fraz było dużo. Test miał na celu sprawdzenie jak zachowają się frazy pomimo dodania ich tylko do 200 mocnych precelków. Od wczoraj tak jak napisałem pracuje nad dwoma poziomami piramidy linków, które wzmocnią wpisy. Za 10-14 dni podzielę się wynikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik89 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Z piramidą trzeba poczekać trochę czasu na efekty, taka jest prawda. Więc lepiej podaj wynik tak ok 10-15 dni od zakończenia piramidy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOsklep24.pl Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Dlatego napisałem, że podam za około 10-14 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Weź też pod uwagę że webpozycja czasem przekłamuje pozycje... Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dlatego napisałem, że podam za około 10-14 dni i jak rezultat? Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFloyd Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Jak dopaliłeś wpisy? Publicznymi preclami czy pojechałeś komentarzami/swl/fora? Wykonamyprojekty organizacji ruchu zgodne z obowiązującymi przepisami, tanio i skutecznie, zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOsklep24.pl Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witajcie. Dzisiaj postaram się znaleźć troszkę czasu i przedstawić wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.