wuSEO Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam wszystkich serdecznie! wuPress - jest pluginem do Wordpressa pozwalającym na utworzenie i zarządzanie całą grupą pressel pages opartych o w/w skrypt. Wtyczka pozwala na wprowadzenie opłat za dodanie wpisu dla całej grupy (definiujemy multikody) oraz dla każdego z precli osobno (Dotpay, kody SMS). Oprócz zarządzania grupą precli, wtyczka posiada również możliwość tworzenia i wygodnego zarządzania tekstami. W celu zarządzania grupą precli instalujemy plugin tylko na jednym wordpressie i "podpinamy" do pluginu resztę precli. Lista wszystkich funkcji na chwilę obecną: do wykorzystania na nieograniczonej liczbie domen wygodna edycja, usuwanie i moderacja dodanych wpisów z jednego miejsca możliwość wprowadzenia opłat za dodanie wpisu obsługa kodów SMS i płatności DotPay możliwość tworzenia multikodów do własnej grupy precli definiowanie wymaganych parametrów wpisów, takich jak: minimalna ilość znaków, maksymalna ilość linków w treści itd. moderacja wpisów graficzny edytor treści – WYSIWYG baza synonimów nieskończone zagnieżdżanie synonimów np {a|{b|{c|d}}|{e|f}} widgety wuPress obsługa [shortcode] definiowanie zakazanych słów pingowanie wpisów – wuPing obsługa platformy Wordpress.com zarządzanie bazą własnych tekstów współpraca i możliwość szybkiej konfiguracji z każdym szablonem WordPress umieszczanie zdjęć w artykułach informowanie użytkownika o zaakceptowanych wpisach szybkie postowanie wpisów do (wszystkich / wybranych) własnych precli Plugin obecnie znajduje się w ostatniej fazie beta testów, wprowadzane są ostatnie poprawki. W przyszłym tygodniu wyjdzie wersja finalna. Bieżące info o aktualizacjach na stronie: https://wupress.pl/ Zrzuty ekranu na: https://wupress.pl/screens/ Dla pierwszych 30 (pozostało 0) osób cena za wtyczkę to 59 zł. Można zapisywać się poniżej, później roześle info. Promocja zakończona Cena zostanie opublikowana wraz z wydaniem wersji 1.0. Wraz z kolejnymi znaczącymi aktualizacjami cena będzie systematycznie rosła. Licencja obejmuje nieograniczoną liczbę domen i bezpłatne aktualizacje. Bardzo liczę na wszelkie komentarze, pytania, pomysły oraz krytykę Wystawiam rachunki Kontakt: info@wupress.pl GG: 41035767 Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emmpl Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jestem chętny. Czy skrypt obsługuje platnosci.pl ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Też wezmę, zawsze to ułatwi dodawanie na zapleczu "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 niezłe jajca z tymi wtyczkami.... Mam 2 pytania : 1. Jesteś autorem tej wtyczki czy tylko robiłeś tłumaczenie i dostosowanie do polskich płatności ? 2. Jak ta wtyczka ma się do tej https://www.forum.optymalizacja.com/topic/170267-wtyczka-do-wp-wordpressel-platne-precle-wp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Wysyp ostatnio wtyczek do precli Ale dobrze, konkurencja to dobra sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resweb Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 MaxPan pozwolisz, że odpowiem na drugie pytanie. Jak ta wtyczka ma się do mojej? Nijak. Ja jestem autorem wordpressel, a ta wtyczka.. no cóż, wolny rynek, każdy robi co chce. Moja wtyczka wordpressel, pisania jest od podstaw, na żadnej się nie wzorowałem, a również posiada sporo więcej funkcji i jest ciągle rozwijana, a w planach mnóstwo rzeczy. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/186312-uwaga-nierzetelny-partner-proszę-zgłaszać-nierzetelnych-partnerów-wyłącznie-tutaj-żeby-nie-brudzić-na-całym-forum/?p=1504988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 @MaxPan 1. Jestem jedynym autorem wtyczki, pomysł i jej pierwszy projekt powstał już w zeszłym roku. Zagranicznej podobnej nie widziałem. 2. J/W @resweb Patrz pkt 1 w odpowiedzi do @MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resweb Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 wuSEO zamysł piękny, realizacja mam nadzieję również. Nie mam absolutnie nic przeciwko, a wręcz przeciwnie. Będę kibicował, aby wtyczka się rozwijała i służyła każdemu kto stanie się jej właścicielem. Tak więc trzymam kciuki i powodzenia życzę w projekcie Im więcej tego typu wtyczek, tym lepiej dla nas wszystkich. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/186312-uwaga-nierzetelny-partner-proszę-zgłaszać-nierzetelnych-partnerów-wyłącznie-tutaj-żeby-nie-brudzić-na-całym-forum/?p=1504988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 <edit by michal> Obrazki pochodziły ze strony dokonującej ataków! </edit> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Konkurencja to dobra sprawa stymuluje autorów do ciągłego ulepszenia softu, wiec myślę że będzie to z korzyścią dla użytkowników p.s mala rada, jak nie chcesz żeby temat wylądował w koszu dodaj dane firmy bo admini dość precyzyjnie opisują co takie tematy ma zwierać ( piszesz ze wystawiasz rachunki wtedy musza być dane firmy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 wuSEO zamysł piękny, realizacja mam nadzieję również. Nie mam absolutnie nic przeciwko, a wręcz przeciwnie. Będę kibicował, aby wtyczka się rozwijała i służyła każdemu kto stanie się jej właścicielem. Tak więc trzymam kciuki i powodzenia życzę w projekcie Im więcej tego typu wtyczek, tym lepiej dla nas wszystkich. Dzięki i nawzajem Rynek jest duży Jestem chętny. Czy skrypt obsługuje platnosci.pl ? Narazie DotPay i kody SMS z dowolnego systemu płatności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medox Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Chętnie kupię i potestuję. https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawapsychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.plInteresuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze i psycholodzy z uprawnieniami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterek Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 jakie wersje WP obsługuję wtyczka i na jakiej zasadzie wysyła posty na pozostałe precle. Co masz na mysli pisząc "Oprócz zarządzania grupą precli" tzn ze poza dodawanie artów ma jakieś inne możliwości ? Mogę edytować i usuwać wpisy juz opublikowane w grupie PP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 jakie wersje WP obsługuję wtyczka i na jakiej zasadzie wysyła posty na pozostałe precle. Co masz na mysli pisząc "Oprócz zarządzania grupą precli" tzn ze poza dodawanie artów ma jakieś inne możliwości ? Mogę edytować i usuwać wpisy juz opublikowane w grupie PP? Wtyczka obsługuje wszystkie wersje WP. Posty wysyłane są przez XML-RPC, także ta opcja musi być włączona na każdym blogu. Można edytować i usuwać każdy wpis na wszystkich podpiętych do systemu Wordpressach. Oprócz zarządzania grupą precli...na razie tajemnica Pozdrawiam wuSEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRTR Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jestem zainteresowany kupnem, gdzie mogę dokonać płatności za wtyczkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.