qazy Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 czy będzie płatność PayPal'em i czy będą inne wersje językowe panelu "klienckiego"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Tak, będzie angielska wersja. Co do PayPal również ale w późniejszej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Sokołowski - Eline Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Sadze ze paypal to priorytet, dlatego ze wiele osob ma kase na paypal i chetniej nia placi niz przelewem z banku wiec to zwieksza sprzedaz wlasnie takich gadzetow jak wpisy, doladowania, etc. NIe ma wiele miejsc gdzie mozna za drobiazgi placic paypal, kazde nastepne na wage zlota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Sadze ze paypal to priorytet, dlatego ze wiele osob ma kase na paypal i chetniej nia placi niz przelewem z banku wiec to zwieksza sprzedaz wlasnie takich gadzetow jak wpisy, doladowania, etc. NIe ma wiele miejsc gdzie mozna za drobiazgi placic paypal, kazde nastepne na wage zlota OK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ostatnia szansa aby nabyć oprogramowanie po niższej cenie. W niedziele/poniedziałek ukaże się aktualizacja 1.0 wprowadzająca obsługę pobierania płatności i dodawania treści przez użytkowników / klientów. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PageSEO Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 W 1.0 będzie możliwość w "Dodaj wpis" wyłączenia dwóch poniższych opcji? - wybierz kategorie (zbędne w preclach tematycznych) - wybierz pojedyńcze strony (mylące w grupach precli tematycznych) - dodaj nowe kategorie Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO. Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 W 1.0 będzie możliwość w "Dodaj wpis" wyłączenia dwóch poniższych opcji? - wybierz kategorie (zbędne w preclach tematycznych) - wybierz pojedyńcze strony (mylące w grupach precli tematycznych) - dodaj nowe kategorie Tak, zaraz sobie dopisze, żeby dać możliwość wyłączenia tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PageSEO Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ostatnie pytanie na dzisiaj. Będzie można wrzucić listy precli np. w formacie login|hasło|adres ? Ręczne dodawanie kilkuset WP Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO. Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ostatnia pytanie na dzisiaj. Będzie można wrzucić listy precli np. w formacie login|hasło|adres ? Ręczne dodawanie kilkuset WP Tak jak wcześniej obiecałem - będzie (już jest, ale u mnie:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jutro ukaże się wersja 1.0 wprowadzająca obsługę płatności i inne "ficzery". Cena 79 zł obowiązuje tylko do jutra do 18:00. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 wuPress v1.0 - dodawanie wpisów przez użytkowników - obsługa kodów SMS i kodów z dowolnych systemów płatności - zarządzanie użytkownikami, ręczne przyznawanie punktów - multikody - moderacja wpisów użytkowników, odrzucanie wpisów wraz z uzasadnieniem. - możliwość dodania tekstu (z tagami HTML) na stronę z prezentacją pakietów (grafika sprzedażowa, info o promocji itd) Screeny od strony ADMINISTRATORA: Od strony Użytkownika / Klienta: Jak tylko dostanę info od osób testujących, że wszystko śmiga - roześlę aktualizacje. Nie wyrobiłem się z automatycznymi aktualizacjami także dziś w nocy to dokończę i następne update będą już automatyczne W planach na kolejne dni jest wprowadzenie opcji o których wspominaliście w wątku (platnosci dotpay bezpośrednie, PayPal itd), na PM, w mailach... Myślałem, że wyrobię się szybciej ale nie wyszło. Promocja 79 zł zostaje przedłużona do 00:01 05 marzec 2013 Jak o czymś zapomniałem to będę uzupełniał informacje. Link do zakupu: https://wupress.pl/zamow/ Pozdrawiam PS. W drodze też poradnik dla osób które mogą mieć problemy z obsługą wtyczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Dodałem opcję hurtowego importu blogów i automatyczne aktualizacje wtyczki. Zaraz roześlę aktualizację. Pozdrawiam // Edit: Aktualizacja do pobrania w panelu wtyczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonero Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Kiedy będzie możliwość dodawania zdjęć do wpisów i wysyłania ich na serwer na którym znajduje się dany precel? Tak aby nie były hotlinkowane z serwera na którym jest wtyczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Kiedy będzie możliwość dodawania zdjęć do wpisów i wysyłania ich na serwer na którym znajduje się dany precel? Tak aby nie były hotlinkowane z serwera na którym jest wtyczka. Witam, przewiduję to w następnej aktualizacji. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medox Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Witam, w koncu przed chwilą zainstalowałem, jednak mam wersję 1.0, automatyczne aktualizacje pokazują mi, że mam aktualną wersję. Brakuje mi jednak wielu wymienionych w tym watku użyteczności, jak aktualizować? https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawapsychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.plInteresuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze i psycholodzy z uprawnieniami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.