simon186 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Jedna z moich stronek dostała filtr algorytmiczny (pingwin). Postawiłem nową domenę z tą samą szatą graficzną i treścią co na stronie zafiltrowanej. Na tej starej stronce (zafiltrowanej) umieściłem tekst z linkiem informujący o tym, że strona działa pod nowym adresem. Czy w ten sposób jestem zabezpieczony przed ewentualnymi karami, które mogą przejść na nową domene? Nie chcę stosować przekierowania 301 w celu uniknięcia takiej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon186 Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Sprawdź PM. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardyTwardy Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 przekierowani w javascript lub html powinno rozwiązać twój problem. Pawel Pawlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrus2 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Zrób to kanonicznie. Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW... Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku... A także Antyplagiat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.