sh0tek Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 @Vmline dziękuje pomogło na tyle że poszła instalacja dalej jednak na domenie mam (pomimo zainstalowanego) Unhandled Exception Message: C Location: /var/www/vhosts/.../panel/laravel/crypter.php on line 0 SOLVED !! doinstalowałem mcrypt w php - czy też uruchomiłem go i leravel ruszył www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyczesanySEOWIEC Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 OF powinien z automatu dodawać jedynie tam gdzie utworzył konta... W innym przypadku możemy czekać nawet i tydzień na skończenie jednego zadania zakładająć, że nasza baza WP liczy 100k adresów, a kont mamy np. 200. : > Więc to się kompletnie mija z założeniem programu Czy to zostanie poprawione ? "... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..." Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flashu Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Witam wszystkich, 1. Mam pytanie odnośnie budowania piramidy. Czy autorzy planują dodać taką funkcjonalność? 2. Czy jest szansa na wprowadzenie indywidualnego pola "URL" dla każdej paczki tekstów? 3. Czym jest pozycja dropdown "linki" przy konfiguracji projektu? Gdzie one się pojawią i w jakim formacie należy je wpisać: https:// ... czy <a href> ? 4. Overclocking. Prośba o pomoc do użytkowników. Co prawda koledzy twierdzili, że powinno się rozumieć podstawowe pojęcia, które się przerabiało w omnispeed, ale nie wzięli pod uwagę, że nie wszyscy użytkownicy omniflash, korzystali z omnispeed. W związku z tym mam prośbę do jakiejś dobrej duszy, aby podała mi wartości jakie powinienem wpisać, w polach które występują edytowalne w karcie konfiguracja -> overclocking. Wersja softu: Omniflash PRO+, na serwerze Hex Omni Midi. 5. Czy autorzy oprogramowania, mogą dodać w historii projektu, kolumny takie jak w harmonogramie: '(A / R* / E)' ? Było by to bardzo przydatne, aby przekrojowo obejrzeć skuteczność konkrentych modów, bez konieczności w zagłębianie się przez przycisk "zobacz". 6. W helpie konfiguracji akcji projektu znajdziemy komendy, których w moim panelu nie ma: Type Only post - u mnie jest postowanie Type Register & post - u mnie jest rejestrowanie Use relationships - w ogóle tego u mnie nie ma Czy u innych użytkowników jest podobnie? Jak w tej sytuacji sobie poradzić z prawidłową rejestracją i postowaniem? 7. Czy autorzy mogliby wprowadzić masową edycję limitów dziennych w harmonogramie? 8. Dlaczego nie mogę stworzyć własnej prywatnej bazy i dostaję komunikat, że istnieje już 210 adresów, a 10 zostało dodanych. Może ja nie chcę korzystać z publicznej, tylko wyselekcjonowałem z niej te z najwyższym PR i chciałbym mieć je w osobnej bazie? Jak to zrobić? Pozdrawiam Krzysiek grafik freelancer / sklep z bielizną damską / agencja interaktywna wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Business Sense Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Mam pytania do twórców OmniFlasha: - kiedy możemy spodziewać się tej dokumentacji/video z poprawnego używania OF? - czy obecna wersja jest wersją finalną, w sensie taką która powinna działać prawidłowo? - płacę już 3 miesiąc z kolei za abonament, a czuję się jak beta-tester Generalnie dalej używam OA, bo w OF mam same błędy....może zła konfiguracja, ale do tego potrzeba właśnie instrukcji. - miało być w ostatnią niedzielę spotkanie online z warsztatami z OF i nikt nawet nie dał znać chociaż na maila/na forum czemu spotkanie się nie odbyło...generalnie olewka tematu :-/ Z moich testów wynika, że nadal nie jest tak dobrze z dodawaniem, jak choćby w starym poczciwym OA - zarówno na bazach publicznych jak i prywatnych. Czekamy więc na pełną instrukcję i ostateczne aktualizacje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamec Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Wyszła nowa wersja OmniFlash. Zmiany: Poprawione wyciąganie linka ze skryptu php OtwartyMini Poprawione wyświetlanie rozmiaru bazy w harmonogramie podczas dodawania do skryptów wymagających rejestracji (mody) Dodane oznaczanie interfejsów/proxy jako zbanowane w panelu OmniFlasha Dodana możliwość konfiguracji ustawień harvestera (odstęp między zapytaniami i czas bana Google) Poprawione wyłapywanie wyjątku w toolsach: redirect i headers Ujednolicone błędy crona dodającego Poprawione działanie modów w momencie nie wykrycia zarówno sukcesu jak i błędu Ustawienia harvestera proxy przeniesione do działu Konfiguracja Przyśpieszone działanie harvestera przy dużej ilości niedziałających proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mask Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 @wyczesany OF powinien z automatu dodawać jedynie tam gdzie utworzył konta... W innym przypadku możemy czekać nawet i tydzień na skończenie jednego zadania zakładająć, że nasza baza WP liczy 100k adresów, a kont mamy np. 200. : > Doszedłem do wniosku, że chyba nie dostaniemy odpowiedzi na nasze pytanie ponieważ... po dłuższym zastanowieniu stwierdziłem, że nie potrzebnie by robili "FILTER" baz.. klikasz filter i zostają Ci te, gdzie masz konta i po problemie. A co z resztą? pewnie zapytasz. A po co Ci baza, gdzie nie może założyć konta? edit: btw, Wam też na hexocomie strasznie spowolnił się FLASH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuru82 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 edit: btw, Wam też na hexocomie strasznie spowolnił się FLASH? U mnie mega zwolnił......ciężko pracować obecnie. multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinos75 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 edit: btw, Wam też na hexocomie strasznie spowolnił się FLASH? U mnie mega zwolnił......ciężko pracować obecnie. TEŻ może to dlatego że zmienili lokalizacje serwera na polske https://filmy-dronem.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Wczoraj to zgłaszałem, w odpowiedzi dostałem info: wszystko gra, może sie coś zapętliło Co ciekawe pingi mam na poziomie 25ms, dzis rano całkiem normalnie chodził OF, ale teraz coś chyba znowu sie "zapętliło" Pewnnie zapętla się o rónych porach - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamec Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 @wyczesany OF powinien z automatu dodawać jedynie tam gdzie utworzył konta... W innym przypadku możemy czekać nawet i tydzień na skończenie jednego zadania zakładająć, że nasza baza WP liczy 100k adresów, a kont mamy np. 200. : > Doszedłem do wniosku, że chyba nie dostaniemy odpowiedzi na nasze pytanie ponieważ... po dłuższym zastanowieniu stwierdziłem, że nie potrzebnie by robili "FILTER" baz.. klikasz filter i zostają Ci te, gdzie masz konta i po problemie. A co z resztą? pewnie zapytasz. A po co Ci baza, gdzie nie może założyć konta? edit: btw, Wam też na hexocomie strasznie spowolnił się FLASH? Ta opcja jest od dawna dostępna dla modów. Jedynie się błędnie liczba pozostałych stron wyświetlała w harmonogramie, ale to zostało poprawione. edit @Mask: Mówię o dodawaniu tylko do zarejestrowanych, ta opcja jest dostępna w modach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mask Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Tak, wiem dlatego też napisałem taką odpowiedź do @Wyczesanego, bo przecież da się przefiltrować bazę i będzie czysta z samymi kontami więc problem z głowy. @edit:zeby nie pisac nowego posta. jaką prawidłową formę powinien posiadać link do "SMF" ? ponieważ mam troszke kłopotu z tym. Z góry dzięki @Gamec - Już rozumiem, dzięki za uwagę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flashu Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Czy jest szansa na uzyskanie odpowiedzi? grafik freelancer / sklep z bielizną damską / agencja interaktywna wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamec Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Witam wszystkich, 1. Mam pytanie odnośnie budowania piramidy. Czy autorzy planują dodać taką funkcjonalność? 2. Czy jest szansa na wprowadzenie indywidualnego pola "URL" dla każdej paczki tekstów? 3. Czym jest pozycja dropdown "linki" przy konfiguracji projektu? Gdzie one się pojawią i w jakim formacie należy je wpisać: https:// ... czy <a href> ? 4. Overclocking. Prośba o pomoc do użytkowników. Co prawda koledzy twierdzili, że powinno się rozumieć podstawowe pojęcia, które się przerabiało w omnispeed, ale nie wzięli pod uwagę, że nie wszyscy użytkownicy omniflash, korzystali z omnispeed. W związku z tym mam prośbę do jakiejś dobrej duszy, aby podała mi wartości jakie powinienem wpisać, w polach które występują edytowalne w karcie konfiguracja -> overclocking. Wersja softu: Omniflash PRO+, na serwerze Hex Omni Midi. 5. Czy autorzy oprogramowania, mogą dodać w historii projektu, kolumny takie jak w harmonogramie: '(A / R* / E)' ? Było by to bardzo przydatne, aby przekrojowo obejrzeć skuteczność konkrentych modów, bez konieczności w zagłębianie się przez przycisk "zobacz". 6. W helpie konfiguracji akcji projektu znajdziemy komendy, których w moim panelu nie ma: Type Only post - u mnie jest postowanie Type Register & post - u mnie jest rejestrowanie Use relationships - w ogóle tego u mnie nie ma Czy u innych użytkowników jest podobnie? Jak w tej sytuacji sobie poradzić z prawidłową rejestracją i postowaniem? 7. Czy autorzy mogliby wprowadzić masową edycję limitów dziennych w harmonogramie? 8. Dlaczego nie mogę stworzyć własnej prywatnej bazy i dostaję komunikat, że istnieje już 210 adresów, a 10 zostało dodanych. Może ja nie chcę korzystać z publicznej, tylko wyselekcjonowałem z niej te z najwyższym PR i chciałbym mieć je w osobnej bazie? Jak to zrobić? Pozdrawiam Krzysiek 1. Tak, ale nie jest to w tej chwili priorytet. 2. Nie bardzo rozumiem sens takiego rozwiązania. 3. Linki z pola links w formacie html ( <a href="https://domena.pl">link</a> ) podczas dodawania są wrzucane w tekst w miejsce tekstu [link]. 4. Jeśli masz włączone auto cykle (co jest zalecane) to jedyne wartości jakimi manipulujesz to multipliers, reszta jest wtedy zasadniczo zbędna. 5. Tak, będzie niebawem. 6. Only post - postowanie Register & post - obecnie tylko rejestracja (poprawimy w pomocy) Use relationships to teraz tryb prosty lub zaawansowany. 7. Na razie nie, ale niewykluczone że w przyszłości będzie. 8. Tworzysz nową bazę, eksportujesz z publicznej i wrzucasz do tej nowej. Jeśli pojawia się komunikat że jakieś adresy już istnieją to znaczy że w tej konkretnej (nowej) bazie już one są. Jest sprawdzana unikalność adresu (ale tylko na jedną bazę, nie na wszystkie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Przy dodaniu dwóch projektów o tej samej nazwie pojawia się błąd 500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 No właśnie i czy możliwe by było, żeby OF sam dodawał sobie numerek do nazwy projektu np. #n ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.