Hicarian Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 A macie kliki na polskie według stawki z euro? Bo mam wrażenie, że spadły teraz stawki. Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiaSz Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Chyba trzeba będzie poczekać parę dni i porównać stawki Kurs angielskiego <-- za darmo! :-) English lernen online CAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
multipasko Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Trzeba podać nowe dane do płatności (dodać nowe konta), podając nazwę odbiorcy (nazwę posiadacza konta), nr BIC i IBAN. Wpisując nazwę posiadacza konta miałem komunikat, że wpisuję w złym formacie. Okazało się, że przyjmuje bez polskich liter, u mnie akurat było " ł ". Czekam teraz na przelew testowy. Ciekawi mnie jednak jak teraz wystawiać f-rę? Do tej pory wystawiałem w Euro na Google Ireland. Ma ktoś możę wieści w temacie f-ry, co się zmienia? No według mnie prosta sprawa. Wystawiasz fakturę w złotówkach teraz. Przepisy nigdzie nie mówią, że kraj dyktuje walutę na fakturze. Takie wartości CPC jak mam teraz w PLN jakby były w EUR, to żyć, nie umierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Czyli chyba teraz będą przelewać z zagranicznego konta bankowego a nie jak do tej pory było z polskiego banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo32 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 A macie kliki na polskie według stawki z euro? Bo mam wrażenie, że spadły teraz stawki. w całym styczniu spadły stawki. wtedy kiedy przelicznikiem było Euro Czyli chyba teraz będą przelewać z zagranicznego konta bankowego a nie jak do tej pory było z polskiego banku Prawdopodobnie tak będzie. Dlatego chcą IBAN i BIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomenyDoKupienia.pl Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Wcześniej najniższa wartość za klika było 1 eurocent, czyli około 4 grosze. Teraz widzę już kilka klików za 1 grosz. To jest na pewno duży minus zmiany z euro na PLN. GRYFON.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
multipasko Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Dostałem też wczoraj poradę optymalizacyjną odnośnie zmiany jednostek 250x250 na 300x250. Jedno zdanie mnie w tej poradzie zwaliło z nóg. "Chociaż każda witryna jest inna, szersze formaty reklam pozwalają zwykle osiągać RPM na poziomie 92.22 USD." Skąd takie wartości z kosmosu ? Tyle to chyba rekordzista ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiaSz Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Wcześniej najniższa wartość za klika było 1 eurocent, czyli około 4 grosze. Teraz widzę już kilka klików za 1 grosz. To jest na pewno duży minus zmiany z euro na PLN. Dokładnie! Wychodzi na to że w praktyce zmiany będziemy mniej zarabiać. Kurs angielskiego <-- za darmo! :-) English lernen online CAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgito Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 heh, bez mała 3 lata temu (wtedy wprowadzili w marcu) przechodziliśmy z US Dollar na euro. Teraz przechodzimy na złotówki, aby rząd tylko nie pchał się, żebyśmy znowu musieli przejść na euro... Minimalny klik 1 euro cent - nie do końca tak było. Co do analiz - wstrzymajcie się chociaż miesiąc Co do maili optymalizacyjnych te kwoty są chyba z f. random - mam podobne maile Wieczorek Zapoznawczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo23 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Niby nic się nie zmieniło, a jakoś tak wolałem jednak oglądać zarobki w € - teraz to zupełnie bez sensu, taka zwyczajna, swojska, pospolita waluta, od razu widać ile się zarobiło, wiadomo na ile będzie następny przelew, totalny brak emocji i radości A jeszcze rano zalogowałem się do panelu - patrzę, a tam wczoraj rekordowe zarobki - niemal 4 razy tyle co zwykle, a chwilę później okazuje się ...że to w złotówkach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Co dajecie w nazwa posiadacza rachunku bankowego? Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazzaq Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 A jeszcze rano zalogowałem się do panelu - patrzę, a tam wczoraj rekordowe zarobki - niemal 4 razy tyle co zwykle, a chwilę później okazuje się ...że to w złotówkach :/ Miałem to samo https://tobias-hanhart.de/ https://www.hildesheimfirma.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur5236 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Co dajecie w nazwa posiadacza rachunku bankowego? A co mamy dać? Swoje imię i nazwisko Dla mnie też trochę ta zmiana bez sensu, przyzwyczaiłem się do euro i teraz ciężko będzie porównywać zarobki, CPC. Profil Linkedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 A, to bez ogonków ma być Wpisałem Brzęczyszczykiewicz zamiast Brzemczyszczykiewicz ;] Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizzarder Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Czerwony napis "WSTRZYMANE" i czerwony prostokat na gorze strony to chyba jakis trolling Google. Kilka zawalow beda mieli na sumieniu ;p PS. Zarabiajac w euro czulem sie wyjatkowy... a teraz co? Zwykly internetowy robol ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.