zYm3N Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 No ja przepraszam bardzo, że odpowiadałem na te posty, ale naprawdę myślałem, że tyle 'nowej wiary' przybyło do nas ;-) ps. piszę ten post, bo już dostałem uwagę od drugiej osoby ;P usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rattkin Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 fakt, to moze byc mylace, nagle sie wydaje ze jakies 40 osob sie pojawilo. a to tylko ktos wpadl na pomysl przywitania sie z wszystkimi osobami z dzialu "przywitania". ja tez juz prawie sie na to zlapalem. "i can handle it without linking :)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 ja tez juz prawie sie na to zlapalem. A ja jestem beeee i sie nie witam Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 ja tez juz prawie sie na to zlapalem. A ja jestem beeee i sie nie witam Ja też. Zamiast opcji: 'Zobacz posty od ostatniej wizyty' chciałbym: 'Zobacz posty od ostatniej wizyty, ale nie pokazuj przywitań' :] Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxygene Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 a ja przepraszam za post z przywitaniem uzytkownika tomekgr, ale to byl tylko zart - chcialem zeby ludzie sie witali, bo ostatnio najpierw pisza posty i sie nie witaja. a poza tym chcialem wiedziec jaki bedzie odzew na taki post. Niestety nie wiedzialem ze tak wyjdzie jak wyszlo :oops: , za co przepraszam. Myslalem ze bedzie dobrym pomyslem witanie nowozarejestrowanych uzytkownikow przez starsza brac, ale przerodzilo sie to w nabijanie postow. słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej (łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sm00f Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 Ja ostatnio też nie zwracałem uwagi na to, z kiedy jest dany post. Ale zawsze paczyłem, czy już wcześniej się nie przywitałem Myślę, że dobrze, że została poruszona ta sprawa i dobrze się dzieje, że wszystkie tematy po określonym czasie od napisania pierwszego postu są blokowane. Pozdro <dodane> cholera dawno nie byłem na tym forum i wydawało mi się, że to nowy topic sorki, nie zauważyłem </dodane> java c++ linux dziennikarstwo, studia dziennikarskie, praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 Men.. zobacz, kiedy ten topic był napisany... usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniq Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 a nie prosciej przykleijc jeden temat w ktorym bedziemy sie witali ? Ogłoszenia nieruchomości Szwecja Nieruchomości Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Byc moze jestem jedyny (a byc moze nie), ktory chetnie wita wszystkich (edyta: witałem, już tego nie robię). Niestety nie dbam o ilosc postow, a z tego tematu dowiedzialem sie ze ten dzial jest indeksowany (zdziwiony jestem). Niemniej uwazam, ze racja jest po stronie Michala (admina) i to w 100% - zarowno by nowi nie witali starych jak i by nie zamykac - bo jest to bardzo mily dzial. Mam tez niewiele czasu na to by podzielic sie swoja wiedza (ktora zreszta jest zadna jesli chodzi o pozycjonowanie) - czytam forum tyle ile sie da i ile mam potrzeb. W zwiazku z tym moje wiekszosc postow to powitania i nie czuje sie z tego powodu zle! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigmuzy Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Wydaje mi sie, ze tematy w tym dziale powinny byc zamykane nie po 2 tyg., ale po 2 dniach. Nie wiem jak Was, ale mnie ostatnio zaczynaja mocno irytowac osoby, ktore 'witajac sie' na sile nabijaja liczbe postow , chociazby dlatego, ze robi sie wtedy balagan w Zobacz nowe posty i nieraz posrod tych przywitan mozna przeoczyc cos istotnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Opcje forum -> Oznacz forum jako przeczytane i wróć na stronę główną I po sprawie stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Normalnie krew zalewa gdzy ktoś "wita" 40 wątków do tyłu!!! Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireFox Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 1.Zablokować dostęp G do tego działu (linki) 2.Zablokować licznik w tym dziale (posty) Te dwa rozwiązania powinny wyeliminować takie "masówki" "Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym, Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym. (...) Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Wątki w tym dziale są automatycznie zamykane po 2 dniach. Mam nadzieję, że to pomoże. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi