grajek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Drodzy PiOzycjonerzy. Mam bardzo ogromny problem, który pomóc mi naprawiać może każdy z was. Otóż potrzebuje, żeby ktoś przelał mi na konto w PEKAO niebagatelną kwotę 78 groszy Oczywiście w zamian osoba o dobrym sercu dostanie link na stronie https://futbolowyblog.blogspot.com/. Dożywotni Znajdzie się jakiś wielkoduszny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Oczywiście w zamian osoba o dobrym sercu dostanie link na stronie Już kilka linków masz na tej stronie. Grosz do grosza i będzie kokosza. Buchnij babci portfel będzie szybciej. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Idą swięta, więc jak podasz namiary na konto, to Cię podratuję. - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taurus Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 [b]78 groszy[/b] Ja myślałem, iż musi być min 1 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ja myślałem, iż musi być min 1 zł Żeby założyć konto w banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.