Skocz do zawartości

buhahahaha

kayman

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.ogloszenia.przemysl.pl/145102

ZAMIENIE ZA STRONE WWW

Szczegóły strony www:

Prosta a zarazem skomplikowana, chodzi mi o układ strony jak milleniumbank jednak strona miałą by polegać na uploadowaniu plików użytkowników, dość zaawansowana wzbudzająca zaufanie ale bardzo prosta.

Dodałem gościa do kontaktów na GG, pogadamy ;) ;D

Gdyby skonstruował to tak, "interesuje mnie współpraca barterowa.." to myślę, że znalazłby się chętny, dość poważny :)

Najlepsze i najtańsze linki z katalogów i nie tylko, zapraszam tutaj

Jeśli linkowanie to tylko ze mną ;)  - Zajrzyj Tutaj  - Taniej więcej i lepiej nikt ci nie ogarnie 

Wątpię,żeby ktos wykonał to zlecenie za ok 500 zł, bo tyle kosztuje ten model telefonu. Jak znam życie oraz ten model klienta - oczywiście mogę się mylić, a moja ocena jest subiektywna - to on będzie chciał kompletne przerobienie strony z czasochłonnymi zmianami w kodzie, i do tego unikatową wykonana tylko na jego potrzeby grafiką

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności