teamfm Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam, mam pytanie. Potrzebuję delikatnie podnieść pozycję kilku małych stron irlandzkich. Jest ktoś mi wstanie doradzić coś w tym temacie? Jakie tam są popularne skrypty katalogów, jak je odszukać Czy narzędziami jak adder i omnispeed uda się coś osiągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Czy narzędziami jak adder i omnispeed uda się coś osiągnąć? Lepiej szukaj zagranicznych dodawarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebDreams Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Szukaj przede wszystkim stron na domenach .ie i dobrze zoptymalizuj stronę. Pozycjonowałem kilka stron w Irlandii i wiem, że linki z domen innych niż .ie mało znaczą. Nie ma również zbyt wielu katalogów (zwłaszcza darmowych) ani tym bardziej precli. Warto natomiast rozwijać własne zaplecze (koniecznie na domenach .ie) i wymieniać się linkami z innymi osobami. Kilkanaście linków i dobra optymalizacja umożliwiła mi zdobycie Top 1 na hasła prams, trolleys, pushchairs, bo tam praktycznie nikt nie pozycjonuje stron. ... SERWERY VPS I DEDYKOWANE p- idealne dla SCRAPEBOX, xRumer i innych softów SEO - kod promocyjny - 20% - PL20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Warto natomiast rozwijać własne zaplecze (koniecznie na domenach .ie) i wymieniać się linkami z innymi osobami. 1)dowiedz się kolego na jakiej zasadzie rejestruje się domeny .ie potem wróć na te forum popraw swoją wypowiedź bo to co narazie piszesz to herezje . T. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Polskimi dodawarkami, można pozycjonować zagraniczne frazy, inna sprawa że sa one mało skuteczne, i lepiej korzystać z zagranicznego softu. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamfm Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Dziękuje za wypowiedzi. A może ktoś zaproponować jakieś skuteczniejsze narzędzie? na .ie i co.uk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siler Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 np. xrumer Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Oj ten niezawodny xRumer :) hehe. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Z narzędzi, przykładowo do precli Article Marketing Robot. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lavense Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Najlepiej użyj swla Seomatik ewentualnie Statlink, u mnie Irlandzkie strony na tym ładnie wchodzą na wysokie pozycje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebDreams Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Warto natomiast rozwijać własne zaplecze (koniecznie na domenach .ie) i wymieniać się linkami z innymi osobami. 1)dowiedz się kolego na jakiej zasadzie rejestruje się domeny .ie potem wróć na te forum popraw swoją wypowiedź bo to co narazie piszesz to herezje . T. Zdobywanie domen .ie nie jest takie proste jak .pl, .com itp., ale nie jest też niemożliwe. Wystarczy znać kogoś kto prowadzi DG w Irlandii i przekona jakiś tam urząd, że domena mu jest potrzebna. Dokładnie w szczegóły nie wnikałem. Ważne, że mogę pozyskać adresy .ie, bynajmniej z kilku branż. ... SERWERY VPS I DEDYKOWANE p- idealne dla SCRAPEBOX, xRumer i innych softów SEO - kod promocyjny - 20% - PL20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 @up-zgadza się tak to się odbywa ale finalnie jest to za drogi biznes irlandia nie jest aż takim dużym krajem można zdobywac linki z domen .com .org albo chociaż co.uk T. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.