KataLogi.co Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Tak wiem ahrefs,seo spyglass ale czy korzystacie jeszcze z jakiś innych metod,technik ? Chciałbym jak najdokładniej sprawdzić linki pozyskane i stracone , to samo z ruchem na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skowdan Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Moim zdaniem ahrefs dosc dokladnie pokazuje nowe bl i usuniete. Jeśli zastanawiasz się nad naprawą komputera w Toruniu zajrzyj do Serwis Komputerowy Toruń a będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 ahrefs jest ok ale jego i inne boty można zablokować czytałem , a wielu z topów to robi dlatego interesują mnie inne metody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 jak jest dobrze strona zabezpieczona przed "szpiegami", to zapomnij chyba, że wykryjesz, co konkretnie stosuje SEOwiec do danej strony, zrobisz dobrego footprinta i lecisz "ręcznie"... żadne boty - poza google - nie widzą tego co google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Możesz też przeszukać wszystkie dostępne seokatalogi, sinnooke, precle pod kątem wpisów do danej domeny. Możesz też szukać w google keywords charakterystyczny dla danego serwisu który może pojawić się potencjalnie w tekstach "zapleczu" np nazwę domeny, firmy, itd ... zwłaszcza tworzonych przez "pozycjonerów" którzy takie informacje "chętnie zamieszczają" ... Zapytanie lepiej używać szczegółowe w "". np: "DomenaSzukanos.pl" -site:www.domenaszukanos.pl HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Przez Google można śmiało wyszukać BL z danego miesiąca. Odpowiednie footrpinty działają cuda. Tylko trzeba ruszyć głową. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polita Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 dokładnie jak ktoś chce zawsze znajdzie - są na to metody;) Info Litwa | sklep okulary przeciwsłoneczne Solsken Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 dokładnie jak ktoś chce zawsze znajdzie - są na to metody;) Jak, że cenna informacja ... myślę, że można śmiało zamykać wątek, bo nic więcej podpowiedzieć się nie da po tak wyczerpującej poradzie HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Dziękuje za odp .Generalnie pytam o ostatni miesiąc,dwa dlatego iż obserwuje topy i zmiany pozycji stron na interesujące mnie frazy i wnioskuje że spadł bo za dużo linków przyłożył albo za mało a odpowiednio dużo strona obok dodała , z jakiego żródła itp Chciałbym to kontrolować. Po footprincie to wyszukam zbiore info stron ale juz daty dodań z katów , precli czy komentarzy to musze sobie ręcznie sprawdzać i zapisywać ? Ostatnio dużo sie mówi że zmiany pozycji po przyłożeniu linków sa z opóźnieniem ,osobiscie zauważyłem że jest to między 25 a 35 dni ma ktoś podobnie może? I ostatnie od kiedy google nie pokazuje wszystkich stron po zapytaniu site, znalazłem post na pio z 2010 to już od wtedy o tym mówiono ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 ahrefs jest ok ale jego i inne boty można zablokować czytałem , a wielu z topów to robi dlatego interesują mnie inne metody. raczej nie wiesz o czym piszesz, co ma piernik do wiatraka???? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Xann być może nie wiem , za to moge z cała pewnościa powiedzieć że sie chętnie dowiem ? Popraw mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Iran, blokuje się roboty na źródłach,a nie na docelowej, bo na docelowej co ukrywać link do autora szablonu?, teraz rozumiesz że to co napisałeś nic niema do źródeł linków konkurencji? ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 ok dzięki a odnośnie przedostatniego pytania ma ktoś jakieś spostrzeżenia swoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.