pabloalbert Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Istnieją serwisy aukcji domen oraz przychwytywania ich, a czy ktoś słyszał o akcjach domen blogów? Gdzie możnaby znaleźć informacje nt. usuniętych blogów i "wolnych" domenach blogów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Jakie domeny blogów masz na myśli? Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamtepl Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Jeśli znasz serwisy przechwytujące domeny i masz dostęp do list domen wygasających wystarczy trochę pogooglować i masz dostęp chociażby do kopii strony. Kupuj wydawnictwa elektroniczne w e-książka.pl albo sam załóż taki sklep - dołącz do Programu Partnerskiego Wymienię się linkami i wpisami o tematyce turystycznej katalog.turystyka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloalbert Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Serwisy przechwytujące domeny przechwytują domeny stron www, a nie blogów na darmowych platformach blogowych, chociażby dlatego, że te nie wygasają... O takie mi chodzi. Jasne, że nigdzie nie znajdę listy domen blogów na darmowych platformach blogowych, które wygasły, albo nie zostały przedłużone, bo takich po prostu nie ma. Ale są blogi, które zostały usunięte przez właścicieli. I o takie mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 pewnie chodzi mu o np coś takiego że dajmy na tom mam bloga pod seozgred.pl i on chciałby ja przechwycić a szuka posegregowanych działów w giełdach domen... Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloalbert Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 pewnie chodzi mu o np coś takiego że dajmy na tom mam bloga pod seozgred.pl i on chciałby ja przechwycić a szuka posegregowanych działów w giełdach domen... no, na przykład czegoś takiego szukam, albo inaczej - adesów blogów, które zostału już usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 czyli blogi z blox.pl, blogspot.com, wordpress.com, itd... Tu jest problem, bo blogi na darmowych platformach są tylko na subdomenach i nigdy nie wygasają. Jedynie jak autor usunie bloga, lub administracja mu go usunie. Nie słyszałem jeszcze o wyszukiwarkach subdomen takich usuniętych blogów. Czasami rejestrując takiego bloga można trafić na subdomenę z historią, mi się tak udało na blogspocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.