golum Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 @kyan Gdyby nasze logo było takie jak w USA, nie było by problemu. Ładne, estetyczne i flaga nie naruszona. @DlaSeo.eu Walor estetyczny, żaden, to logo jest po prostu brzydkie. Jednak flaga jest nie naruszona. Google chyba po prostu wynajęło jakiegoś kiepskiego licealistę do stworzenia naszego Pomijam fakt samego napisu na tle flagi, ale ten ornament, nie wiem czemu ma służyć, po prostu szpeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Wygląda jak stara tapeta i tworzenie z tutka ... niestety Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwesterna Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Też uważam że to jest lekka przesada... Nie powinno to mieć miejsca ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 To przesłanie, że Google rządzi w Polsce Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_XX Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Bez przesady z tym beszczeszczeniem. Fakt, że są to znaki firmowe na tle flagi, ale ile firm ma w logu także flagę. Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seen88 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Podobno na fladze był trotyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 @up bez wycieczek osobistych proszę. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekwch Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Najpierw to niech krytycy z tego tematu dowiedzą się co to jest flaga, a co to są barwy narodowe, a później niech krytykują bezczeszczenie czegokolwiek. Każdy ochoczo wywiesza sobie na balkonie banner reklamowy Tyskiego, lub innego koncernu, bo szkoda wydać 20zł na flagę, a tu wielkie oburzenie, że Google w ogóle dostrzega coś takiego jak święto narodowe i sobie dodało kolorowe paski w tle. Po Euro też nikt nie widział problemu z tym, że setki flag ludzie wyrzucali do śmietnika i nie robiło tego Google, tylko wielcy i patriotyczni rodacy, bo przecież brudna flaga na ziemi nadaje się tylko do śmietnika. zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online kurs java programowanie obiektowe Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 balkonie banner reklamowy Tyskiego dowiedzą się co to jest flaga Jeżeli jest Ci to obojętne, to dlaczego zabierasz głos? e: Widać co jest ważniejsze... nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekwch Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Czego nie zrozumiałeś z mojej wypowiedz? Wytłumaczę jeszcze raz. Polacy bezczeszczą barwy narodowe na każdym kroku, a wy się oburzacie, że Google maznęło sobie kolorowy pasek za logo. To, że a paincie narysuję sobie biało czerwony pasek nie oznacza, że jest to symbol narodowy. zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online kurs java programowanie obiektowe Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Zrozumiałem wszystko. Masz awersję do patriotów i wrzucasz wszystkich do jednego worka. Widać po twoim poście jak strasznie lubisz gógle... Prościej nie potrafię sobie biało czerwony pasek nie oznacza, że jest to symbol narodowy. Radzę wizytę u okulisty nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Każdy ochoczo wywiesza sobie na balkonie banner reklamowy Tyskiego, lub innego koncernu, bo szkoda wydać 20zł na flagę, a tu wielkie oburzenie, że Google w ogóle dostrzega coś takiego jak święto narodowe i sobie dodało kolorowe paski w tle. Po Euro też nikt nie widział problemu z tym, że setki flag ludzie wyrzucali do śmietnika Ja nie wywieszałem, to obciach wywieszać baner reklamowy piwa. Moja flaga jest wywieszana zawsze czysta w święta Państwowe a także w wieksze wydarzenia historyczne np. w rocznicę Powstania Warszawskiego. Żeby było ciekawie nie jestem zwolennikiem PiSu, Smoleńska, narodowców i innych oszołomów tego typu. Nie jestem też słoikiem ani lemingiem. Jestem Polakiem, Warszawiakiem z dziada pradziada, jestem patriotą. Więc nie pisz kolego KAŻDY. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekwch Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 @Trotyl Nie, to widać, że Ty nie masz pojęcia co to jest symbol narodowy i oburzasz się na Google, mimo iż ono żadnego symbolu narodowego nie pokazuje. Nie chce mi się robić zdjęcia z za okna, gdzie "patrioci" w Twoim rozumieniu, w nasze najważniejsze święto narodowe wywieszają sobie reklamę Tyskiego na balkonie uważając to za symbol narodowy. Masz awersję do patriotów Do pseudopatriotów, którzy się za takich uważają mimo iż nimi nie są i którzy nawet nie wiedzą co to symbol narodowy. Sorki, ale zwykły z Ciebie troll Trotyl. To, że boli Cię wszystko co robi Google, nie oznacza, że wszyscy muszą mieć takie zdanie jak Ty i wcale nie oznacza to miłości do jakiejś korpo. @SzlafRock - fakt przepraszam za to słowo, powinienem się odnieść do konkretu. zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online kurs java programowanie obiektowe Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Barwami Rzeczypospolitej Polskiej są kolory biały i czerwony, ułożone w dwóch poziomych, równoległych pasach tej samej szerokości, z których górny jest koloru białego,a dolny koloru czerwonego Nie widzę tutaj mowy o logo gógle. Odpuść sobie ten wątek, nie próbuj w idiotyczny sposób zaklinać rzeczywistości. Proponuję wytatuować sobie logo gógle na czole * e: bo koszulek masz pewnie cały zapas... Sorki, ale zwykły z Ciebie troll Trotyl. A ty nie znasz symboli narodowych i nie kochasz ojczyzny. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 To, że a paincie narysuję sobie biało czerwony pasek nie oznacza, że jest to symbol narodowy. oczywiście, i mnie właśnie o to chodzi, mogli to uczcić i narysować na milion innych sposobów a nie wpierdzielać własne logo gdzie niektórzy go nie chcą Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.