Andrzej103 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Witam, @blake - chciałbym kupić 3 multikody, czy muszę za każdy płacić osobno? W formularzu na stronie katalogu nie można wybrać ilości. No i nie ma miejsca na dane do faktury. Tak, tak, wiem, czytałem, powinienem wysłać maila do Ciebie z danymi i potrzebną ilością. Tylko że na maila wysłanego 2 dni temu nie dostałem odpowiedzi ( w innej sprawie). Więc nie chciałbym, żeby następny wyladował w kooooolejce/spamie/śmietniku/koszu lub gdzie indziej. Chciałbym szybko i sprawnie załatwić temat. Więc jak to można zrobić? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 może napisz PW? chociaż to, że nic tu nie napisano od 19-tego faktycznie jest dziwne:) Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Nie zauważyłem tego posta Na maila to wiem, że jednego nie odpisałem z pytaniem o kategorię, bo kategorii jest tak dużo, że na pewno jakaś podobna będzie pasowała. Co do multi i faktury to na meila wszystko katalogi@netmisja.pl Przy okazji przypomnę, że stare ceny obowiązują jeszcze przez 4 dni. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bliker Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 są rabaty za zakup 100szt? Portal MMORPG - Forum MMORPG Największa społeczność graczy MMO. Wielki spis MMORPG. Boty i hacki do gier MMORPG za free na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 5 postów wyżej są opisane rabaty i gratisy. Rabaty przy zamówieniach hurtowych: 20-50 - 5% 50-100 - 10% 100-200 - 20% 200-300 - 30% powyżej 300 - 40% Są to ceny brutto. Zniżki hurtowe będą nadal obowiązywały. Do tego co 10 multikod gratis (oprócz % rabatów). "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ponieważ mam dużo maili z "zażaleniami", że nie wszyscy wiedzieli o podwyżce, dlatego jeszcze przez 2 dni będzie obowiązywała następująca PROMOCJA: Zakup multikodów z 50% rabatem w paczkach po minimum 10 szt. (razem z gratisem będzie 11 sztuk). Minimalne zamówienie to 10 sztuk lub wielokrotność, maksymalnie 50 szt (czyli 55 multikodów), ceny standardowe: 49,20 MULTIKOD przelew 73,80 MULTIKOD ZWYKŁY 246,00 MULTIKOD PREMIUM 492,00 MULTIKOD GOLD i od tych cen 50% rabatu. Zamówienia jak zawsze na maila katalogi@netmisja.pl z danymi do faktury. Promocja obowiązuje do jutra (piątek 05.07.2013) do godziny 14:00 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Szybka promocja Do jutra do północy 2 za 1 - można zamawiać mailowo - katalogi@netmisja.pl lub kupić przez homepay i przesłać maila z otrzymanym kodem, wtedy wyślę drugi. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Katalogi dostały drugie życie, ponad połowa domen wymieniona na domeny z PR i dobrą historią, Do tygodnia zostaną wymienione pozostałe domeny a co za tym idzie cena multi wzrośnie po to żeby nie opłacało się już katalogować zapleczówek. Do czasu wymienienia wszystkich domen (czyli około tygodnia) obowiązuje promocja - 3+1, czyli kupując 3 multikody czwarty dostajesz gratis, kupując 6 dostaniesz 2 gratis itd. Zamówienia można składać na maila katalogi@netmisja.pl "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Wszyscy robią promocję to i ja zrobię na Mikołaja 2 w cenie 1 jeszcze po starych cenach Zamówienia na maila katalogi@netmisja.pl Podajemy ilość multikodów oraz typ, jak zawsze dla stałych klientów kody wysyłane są od razu z fakturą, nowi otrzymają proformę. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash4 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Netmisja leży? Wydajny hosting z rabatem 20% - wybierz swój pakiet! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liniwion Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Z tego co widzę po ostatnim aktualizacji PR około 12 katów ma PR1, 1 PR2, sporo PR0 i sporo N/A. Serwis komputerowy o oprogramowaniu programy-komputerowe.net.pl - serwis internetowy o komputerach,sprzęcie komputerowym komputery-sieci.pl - systemy operacyjne programy-gry.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Z tego co widzę Słabo patrzysz "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash4 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Cały czas : Website is offline Kiedy to opanujecie? Wydajny hosting z rabatem 20% - wybierz swój pakiet! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 492 zł za multikod gold, ale dałeś czadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurun Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 z tego co widzę wszystkie katalogi netmisji nie działają - Nie odnaleziono serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.