msiedlecky Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witam, Gra ktoś z Was pokera online? Gdzie gracie? Jak to wygląda? Jaki poziom? Jakie zarobki? Jak w płatami i wypłatami? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Mogę tylko tyle powiedzieć, że gram. Głównie w Teksański Klincz. U siebie. O zarobkach nie będę pisał, dżentelmeni o takich sprawach nie rozmawiają publicznie. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 @SzlafRock Dobrze że piszesz o zarobkach, a nie o przegranych bo to najważniejsze . Gram również, zdecydowanie z sukcesami . O zarobkach też nie będę pisał. Ogólnie na ten moment w Polsce temat nieczęsto poruszany z wiadomych przyczyn. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukatan Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Jedno jest pewne w hazardzie żeby wygrać raz trzeba przegrać 10 razy i to dotyczy 99% grających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msiedlecky Opublikowano 25 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 A mozecie napisac gdzie Wasi koledzy hindusi graja? same nazwy wyggolam koncowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebau Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 z pokerem i zakładami sportowymi moja rada wygląda ta: -jeśli byłeś średni lub słaby z matmy - nie graj! -jeśli w gry strategiczne byłeś średni lub słaby - nie graj bo właśnie dzięki takim osobom ta branża żyje. Jeśli jesteś dobrym analitykiem mającym łeb na karku graj i wygrywaj Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msiedlecky Opublikowano 25 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 sebau... po tym co piszesz to MUSZE grac.. tak wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 @Yukatan Proszę Cię, jeśli nie masz pojęcia co to jest texas holdem to nie wypowiadaj się w tym temacie. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukatan Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Iman7 wypowiadałem się ogólnie o hazardzie . za to jestem pewien że 90% grających jest zawsze w plecy a uzależnieni hazardziści zawsze mówią "a co ty się na tym znasz " Po za tym mój sasiad prowadzi salon hazardowy i sam znam wielu hazardzistów też i kazdy mi mówi dokładnie tak jak ty : Proszę Cię, jeśli nie masz pojęcia co to jest texas holdem to nie wypowiadaj się w tym temacie. ale niech bedzie po twojemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optymist Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Pokerstars raczej dla rozrywki wygrać 2-3 dolary i wyłączam Żeby zarabiac normalnie pewnie po 8h trzeba by siedzieć, ale na pewno da się skoro ja jestem słabiak, a w godzinę idzie 2-5$ zrobić na 3 stolikach jednocześnie. activist aka terrorist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Jeśli nigdy nie grałeś to polecam na początek https://gramy.interia.pl/gierki.online-poker-texas-holdem-up.html i pamiętaj, że to wciąga podobnie jak forex. Musisz mieć silną wolę aby grać i aby wiedzieć kiedy przestać. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Tak, tak, w texas holdem wszyscy przecież wygrywają przynajmniej ci, których o to zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optymist Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Bo wygrywają. Jaki jest twój stan konta pod koniec tych "wygranych" to już inna sprawa. activist aka terrorist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 @Yukatan Mylisz totalnie pojęcia, ale ja nie mam zamiaru Cię z tego błędu wyprowadzać. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Tak, tak, w texas holdem wszyscy przecież wygrywają Ale w pokerze nie chodzi o to aby wygrać. Chodzi o zabawę, ryzyko, fan, adrenalinę itp. Jeśli myślisz o wygranej jako o pieniądzach to przegrasz na 100%. Pieniądze trzeba zarabiać w inny sposób niż w kasynie, w kasynie pieniądze się wydaje. Tylko Bond wygrywa w kasynie duże sumy $. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.