MKucinski Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Działaja wam VPSy? Mnie 3 leża od ponad godziny. Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 A pisałeś do supportu w tej sprawie? Mi się jeszcze nie zdarzyło aby nie odpisali w takim czasie. Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zaraz napiszę, ciekaw byłem czy to tylko u mnie czy u was też sa problemy Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Nie tak dawno chwaliłem serwery tej firmy, a teraz widzę problemy podobne do tego co piszecie. Albo będzie lepiej, albo trzeba zmieniać. No dziś to jest taka tragedia że z dokumentu txt 60 adresów nie mogę skopiować, tak muli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 mam to samo :-) @ja1 odpowiem CI za support "To wina oprogramowanie i jego użytkowania, my dostarczamy sprawne maszyny a nie ingerujemy w konfiguracje oprogramowania używanego" :-) Dziś odpaliłem gscp na jednym vps z tych "najdrożyszch" na V-NET.PRO i w ciagu 1 h zescrapował mi 1 k linków, na drugim serwerze z innej serwerowni o podobnej konfiguracji to 12k :-) Zalogować się tam to jest czasem wyczyn :-) LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.timecamp.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 djurek, a możesz podać gdzie te serwery?, bo zastanawiam się nad zmianą, nie mam wyjścia bo jak mam godzinę siedzieć i nic nie zrobić to sorry, nie stać mnie na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 teraz patrze na inne vpsz gscp, to wszędzie indziej tez śmiga z taką prędkością :-) U maxpan ew u kogoś kto pisze w wątku o XR w stopce jest jakiś, kolega miłą i nie narzekał. Nazwy nie pomiatam ale nie był jakiś wygórowany, cenowo :-) Ja mam tez dla porównania podam np mam 4 dedyki https://godmodehost.com/ wiem ze to inna klasa sprzetu ale tam mi na raz działa. -2 instalacje xr na 9 2 watkach ) -4 gscp postowanie -captcha sniper -soft do pingowania -scrap box postowanie Wiec łatwo sobie przeliczyć co sie bardziej opłaca :-) LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.timecamp.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 No dziś to jest taka tragedia że z dokumentu txt 60 Potwierdzam Dzisiaj praktycznie nie da się w ogóle pracować tak muli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 2 instalacje xr na 9 2 watkach Chyba Ci coś cyferki poplątało albo jestem nieprzytomny Jest szansa że v-net.pro będzie miał jakieś maszynki w ovh tak jak hostamus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Raczej nie bo z tego co pisali to przenieśli się do Polski. Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Nie ma co panikować panowie, każdemu zdarza się czkawka. Od rana był dramat, support niestety na minus bo zwalił na mnie winę (przy 4 serwerach cięzko o ten sam problem z winy użytkownika), ale generalnie od południa śmiga aż miło. Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 U maxpan ew u kogoś kto pisze w wątku o XR w stopce jest jakiś, kolega miłą i nie narzekał. Nazwy nie pomiatam ale nie był jakiś wygórowany, cenowo :-) Hostamus, ale to też zlaeży jak trafisz, ja ostatnio płaciłem 35$ za łącze mniej niż 20mb/s, bo taki dostałem serwer(i 100 meili nie pomogło). Więc co z tego że sprzęt był szybki jak przepustowość ograniczała. Natomiast na v-net.pro faktycznie ładowanie się sesji/operacje na dysku są problemem i wskazane by było aby support coś w tej sprawie zrobił. Cała reszta jest OK czyli szybkość maszyn, a przede wszystkim stabilność(przez 2 tyg. nie miałem restartu co np. na bermanie/hostamusie jest dosyć częste). SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Problem z muleniem w ostatnich dniach jest spowodowany awarią łącza (nie po naszej stronie) i jest to od nas niezależne. @djurek, w godmodehost masz serwery dedykowane więc to całkowicie co innego i nie ma co porównywać - to zupełnie inne usługi. @Mkucinski, nikt nie zwalił winy na Ciebie, tylko wystąpił problem z łączem i nikt nie mógł na to nic poradzić. Jeśli natomiast pracownik w jakiś sposób dał Tobie odczuć zrzucanie winy, to najmocniej za to przepraszam. @ja1 szkoda że się z nami nie skontaktowałeś w tej sprawie, chcemy by każdy był zadowolony, tak więc otwórz proszę zgłoszenie. Jeśli chodzi o wydajność IO (dysku) to kwestia ta została już rozwiązana, aczkolwiek wymaga to usunięcia i dodania dysku (reinstall). Jeśli takie rozwiązanie komuś pasuje, to można do nas napisać i taka operacja zostanie przeprowadzona. Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 No więc zgłoszenie otwarte bo muli nadal tak że nic nie można zrobić. Nie tylko u mnie, rozmawiałem z co najmniej 5 osobami i mają to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Z tym że nikt takich problemów nie zgłasza, o tym dowiedziałem się niestety z forum. Więc sądzę że te 5 osób jest nieco na wyrost. Jeszcze dziś pracownik sprawdzi zgłoszenie. Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.