outlaw Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Witam, tworzę stronę strike skierowaną na konkretną grupę klientów z różnych miast Polski. Mam kilka domen: fach.miasto.pl, fach.miasto2.pl itd. Mam pytanie. Czy lepiej pod każdą domenę kopiować podstawową stronę i w treść wplatać nazwę konkretnego miasta. Czy lepiej wszystkie domeny przekierować na jedną stronę? Jeśli tak to jakie to ma być najlepiej przekierowanie? Czy może jeszcze inny pomysł polecacie? Sieci komputerowe, Sieci bezprzewodowe - radiowe, okablowanie strukturalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Moim zdaniem najlepiej postawić kilka stron z różną treścią na tych domenach. Ma to wiele zalet, łatwiej będzie pozycjonować pod konkretne miasto, jak któraś nie daj Boże dostanie po du**e od Google to nie będzie to aż tak bardzo odczuwalne itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wals Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 domen miasto.pl już dawno nie więc pewnie to jakieś na siłę dobierane domeny, możesz mieć jedną dobrą ogólna a w subdomenie wrzucać miasto, warszawa.mojasuperdomena.pl, katowice.mojasuperdomena.pl, mojasuperdomena.pl może nawiązywać do produktu łatwiej będzie zapamiętać bo w G coraz mniej znaczy ale znaczy i jak pisze @ja każda sub z inną treścią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FancyFactory Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jeżeli miała by to być większa liczba miast, to zdecydowanie subdomeny, bądź po prostu odpowiednio sprofilowane podstrony. Przy mniejszej ilości można pofatygować się o osobne domeny. biznes plan wzór do Urzędu Pracy i pisanie wniosków o dotacje z Urzędu Pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Mam takie same zdanie jak kolega wyżej. To będzie najlepsze rozwiązanie. Więcej niż informacje ToTemat oraz Polskie Forum GlosObywateli - dołącz do społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outlaw Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 No tak, tylko że nie posiadam super domeny żeby zrobić subdomeny na konkretne miasta. Wiele firm ma tak że ma stronę firmową firma.pl i dodatkowo strony uslugi.miasto.pl gdzie jest do nich kontakt. Też chciałbym tak zrobić Sieci komputerowe, Sieci bezprzewodowe - radiowe, okablowanie strukturalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wals Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 naprawdę w Twoich usługach nie ma wolnej domeny, pl. eu. net. de, be. ru, in, by czy nawet mobi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.