pawewap Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Witam serdecznie, Proszę o ocenę mojego nowego projektu, portalu z darmowymi szablonami stron https://www.strony-szablony.pl/ Proszę o opinię zarówno pod kątem SEO, User Friendly, wyglądu oraz ogólnie - na temat całego portalu. Będę bardzo wdzięczny za każdą wskazówkę i radę. Z góry dziękuję Z wyrazami szacunku Paweł Kania www.strony-szablony.pl Internetowe wizytówki WWW Strony Internetowe Tanie strony internetowe Darmowe szablony stron www.strony-szablony.pl. Portal gdzie znajdziesz szablon strony na każdą okazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizzarder Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Mało uniwersalne te szablony, chociaz sa calkiem ladne. Dla mnie najlepsza strona z darmowymi szablonami jest freecsstemplates.org i mysle, ze warto sie na niej wzorowac. Ogolnie strona mi sie podoba, moim zdaniem troche niedopasowana jest wyszukiwarka po prawej stronie u gory. Tlo text-area nie powinno byc calkiem biale. Strona jest jednak czytelna, przejrzysta, latwa w nawigacji i funkcjonalna. Najwieksze znaczenie przy tego rodzaju stronach ma mozliwosc podgladu szablonow, u Ciebie jest to zrobione bardzo dobrze, nie musialem w ogole szukac przycisku "Podgląd szablonu". Piszac o braku uniwersalnosci szablonow, mam na mysli glownie brak pionowego menu. Poziomie menu sprawdza sie raczej na stronach firmowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawewap Opublikowano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Dziękuję za opinię. Pokombinuję z kolorem tła wyszukiwarki. A tymczasem lądują 2 kolejne darmowe szablony (szablon biznesowy i szablon niebiesko-biały), tym razem również z pionowym menu, tak jak sugerowałeś. Co do szablonów to będę wrzucał nowe - z czasem może coraz lepiej zrobione i pod więcej systemów cms. Internetowe wizytówki WWW Strony Internetowe Tanie strony internetowe Darmowe szablony stron www.strony-szablony.pl. Portal gdzie znajdziesz szablon strony na każdą okazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fmpol Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Szablony są fajne, sama strona wydaje się być dość przejrzysta. Nie podoba mi się pole wyszukiwarki. Stanowczo jest za duże to pole. Logo strony mi się nie podoba. Międzynarodowe Targi Internetowe - eGALAKTYKA.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wals Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 strona do przyjęcia na 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo32 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Może być jest okej! gogle proxy beton Lębork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Czytelna, ale logotyp nie za fajny Ogólnie fajnie, że robisz coś za darmo Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawewap Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Nie przyłożyłem się za bardzo do logotypu - wolałem najpierw wystartować już z czymś i wtedy robić poprawki bo bym nigdy nie uruchomił strony gdybym wszystko poprawiał Dzięki za opinie, logotyp i pole wyszukiwarki ląduje na liście rzeczy do poprawki. p.s. dorzuciłem nowe szablony. Internetowe wizytówki WWW Strony Internetowe Tanie strony internetowe Darmowe szablony stron www.strony-szablony.pl. Portal gdzie znajdziesz szablon strony na każdą okazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawewap Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Odrobinę pozmieniałem grafikę, wstawiłem nowe logo, wrzuciłem nowe szablony. Co teraz myślicie o całości? Planuję wkrótce umożliwić użytkownikom wrzucanie własnych szablonów. Zapraszam. Internetowe wizytówki WWW Strony Internetowe Tanie strony internetowe Darmowe szablony stron www.strony-szablony.pl. Portal gdzie znajdziesz szablon strony na każdą okazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdera Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ogólnie - top strony trochę kuleje - pusto tam, ciemno i logo jakies takie bez sensu i wyszukiwarka jakaś taka nijaka, a menu - jakby go nie było... Poniżej jest fajnie, układ przypomina mi jakis szablon WP. Jeden babol - na stronie konkretnego szblonu masz link do regulaminu, a tam --> https://www.strony-szablony.pl/regulamin Whitepress - Liczy się tylko content marketing Biznes-Host - serwery które polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Strona jest ok, ale logo i wyszukiwarka to kalpa i ta pomarańczowa kreska pod logiem kończąca czarne tło. Psuje to kompletnie stronę, która oprócz tych elementów jest naprawdę dosyć ładna i przejrzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapleczak Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Na początek może być. Proponowałbym dążyć do czegoś podobnego https://lubik.info/category/szablon-www Skuteczne pozycjonowanie Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royal Love Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ogólnie prawie wszystko pięknie, ale: - logo próbowałbym zrobić ładniejsze, - oferowane templatki nie rzucają na kolana, ale z czasem wyrobisz się, jako grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawewap Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Niestety nie jestem w stanie poświęcić wystarczająco dużo czasu, żeby każdy szablon był bardzo dobry i sądzę, że jest to zrozumiałe. Myślę że niedługo umożliwię innym wrzucać szablony. Internetowe wizytówki WWW Strony Internetowe Tanie strony internetowe Darmowe szablony stron www.strony-szablony.pl. Portal gdzie znajdziesz szablon strony na każdą okazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.