blake Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 brakuje tylko jeszcze tego, z ktorymi sieciami warto pracowac Zdecydowanie odradzam novem. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 o affiliando i kredito24 wspomniałem zaraz na samym początku O Afillando już dawno pisałem jak pięknie działają No tak, albo nie zauważyłem Waszych postów, albo po prostu nie uwierzyłem. Mam nauczkę na przyszłość, żeby jednak zwracać uwagę na to co piszą inni. Zdecydowanie odradzam novem. Taki post to zdecydowanie za mało. Nie wnosi nic konstruktywnego do wątku. M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Taki post to zdecydowanie za mało. Nie wnosi nic konstruktywnego do wątku. W sieci byłem niecały miesiąc. Zarejestrowałem się po 10-tym, czyli już po walidacji poprzedniego miesiąca. Sytuacja miała miejsce około rok temu. Przez praktycznie cały miesiąc brałem udział w kampanii Play CPC+CPL. Wszystko było ładnie i pięknie, dużo klików, dużo leadów i nastał dzień 8 kolejnego miesiąca gdzie nie mogłem się zalogować na konto. Praktycznie bez żadnych wyjaśnień zostało usunięte bo im nie pasuje i koniec (ale przez cały miesiąc pasowało). Później tłumaczenia że kliki nie takie jak by chcieli itd. Napisałem więc, żeby wypłacili za same leady na co już odpowiedzi nie uzyskałem ŻADNEJ! 1,5k PLN nie wypłacone, stracony miesiąc powierzchni reklamowej (kładę jajka na stół, że reklamodawca wypłacił im te pieniądze). Znam osobę, która miała identyczny przypadek. Dlatego ocenić możecie sami. Polecam za to netsales i zanox - bezproblemowa współpraca, wypłaty zgodnie z terminem. (do netsales ref. jak by ktoś jeszcze nie miał konta) "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milionPLN Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 I co, puściliście im to ot tak ? Bez jaj...tych na stole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Tak, bo teoretycznie wg ich regulaminu (który przecież zaakceptowaliśmy) to mogą usunąć konto bez podania przyczyny na własne "widzi mi się" a koszt prawnika i stracony czas pewnie przewyższyłby te 1,5k "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daros17 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Właśnie też zacząłem ostatnio promować Kredito24 w Affiliando i też mi prawie wszystko odrzucili... Płacą tam za sprzedaż, więc myślałem że wszystko będą akceptować to co się pokaże w panelu jak w innych sieciach a tu lipa. eBroker niby akceptują większość, ale czas akceptacji wniosków tragedia... Czekaja jeszcze z lipca, sierpnia a sami w regulaminie piszą, że maksymalnie 3 miesiące. Na pytania w tej sprawie odpisują jedynie, aby dać im więcej cierpliwości. @maqriusz182 próbujesz jeszcze z providentem czy odpuściłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finansiarz Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 up@ Co do eBrokera to fakt, akceptują większość tylko no właśnie ten czas czekania... Ale ogólnie nie narzekam, idzie mi tam całkiem dobrze, jak narazie najlepiej ze wszystkich sieci w których byłem Finansowy Program Partnerski - 50 złotych dla Nowego Partnera! Sprawdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daros17 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgadza się, mogliby też stawki podnieść bo niektóre wyglądają słabo. A system partnerski bankiera jak akceptują leady, jak to u nich wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 @up Ten DoAffiliate.net wydaje się wyglądać całkiem solidnie. Widziałem, że kilka osób na rynku już używa tej sieci. Jakieś opinie? KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finansiarz Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Aktualnie mają tylko 3 produkty na rynek polski, także pod tym względem słabo Finansowy Program Partnerski - 50 złotych dla Nowego Partnera! Sprawdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Jeżeli ta sieć okazałaby się solidna i uczciwa, to dla mnie może nawet zostać 1 program... KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 DoAffiliate.net są wypłacalni. Akceptują wnioski na poziomie 65-70%. Jak dla mnie OK. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daros17 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 A w jakim czasie weryfikują leady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silo Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Dziwi mnie fakt, że firmy z branży finansowej dopuszczają się takich zagrywek. Jakby nie patrzeć jest to podcinanie gałęzi Jakby nie patrzeć są konsekwentni. Jak okradają to nawet swoich naganiaczy. Fotograf Radom Nowy Testament Fotograf ślub Radom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 A w jakim czasie weryfikują leady? Nie udało mi się tego rozgryźć. Na stronie nie znalazłem żadnych informacji. Najczęściej przechodzą od razu (w dni robocze). Czasami na drugi dzień lub po weekendzie. Zdarzają się wnioski akceptowane po tygodniu lub pod koniec miesiąca. Nie mam zielonego pojęcia na jakiej podstawie oni to weryfikują. Osobno płacą za rejestrację i wzięcie pożyczki. Przelewają kasę na czas (chyba do 20 następnego miesiąca). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.